Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
mmarko28 napisao:@Toine Antoine, znam da si expert za NCAA, ali moram da pitam. Zašto toliko ceniš Bryce Cotton-a. Gledao sam ga samo par puta i video sam da je dobar, ali toliko.... Deluje mi fizički jako slab, i da je više bek šuter zarobljen u telu pleja. Ako grešim, ispravi me. Hvala unapred.Da je fizički snažniji i viši sada bismo o njemu pisali na NBA temi. Evo par razloga zašto cenim ovog igrača:
dovlimir napisao:Toine, pratis li Milisavljevica? meni djeluje dosta dobro, bolje od Nedovica, cvrsci u prodoru, odbrani... evo zadnje tekme:Jedno je igranje u razvojnoj ligi, a drugo u Evroligi i Endesa ligi. Trebao bi Milisavljevic na kraju ove sezone u neki tim u Evropi pa da vidimo sta zna. Zao mi je sto ga nije Metalac doveo umesto Otasevica i Dundjerskog.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."
Antoine napisao:Koliko sam ja ispratio, ne igra mnogo, a ni to što igra nije nešto spektakulatno. Desetak minuta po meču, 4 poena u proseku, ulazi uglavnom da promeni ritam meča kao zamena za Aarona Crafta.Dva nesudjena pleja KK Partizana
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]