NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
MJ u geng-bengu :laughing-rolling:
Prikačeni fajlovi
brazzers.jpg
brazzers.jpg (70.88 KiB) Pogledano 384 puta
By Knofler
MILOS OBILIC napisao:Sa Reyom se ne slazem jer mi NBA i nije nista posebno,a Evroliga joj se sve vise priblizava.Mozda i presla NBA.
Nema Novickog i Lopeza,a igra vrhunska podvala Cendler
Obilicu ti ne znas sta ces vise od sebe, svaki tvoj post je kandidat za post mjeseca.
Kakav Novicki? Odigrao 7-8 meceva a prosjek mu 13 ppg i 6 rpg, sta ce takav na all-staru.

A ja glavu dajem da ce najslabiji tim iz NBA (Sarlot, Vasington ili Nju Orleans) da tuce najjaci evroligaski tim sa minimum 20 razlike.
By djuka
Prvo sto sam pomislio za all-star, nema stefa karija i evo vidim sad carls barkli poludeo zbog toga :D
Korisnikov avatar
By zola
Knofler napisao:
MILOS OBILIC napisao:Sa Reyom se ne slazem jer mi NBA i nije nista posebno,a Evroliga joj se sve vise priblizava.Mozda i presla NBA.
Obilicu ti ne znas sta ces vise od sebe, svaki tvoj post je kandidat za post mjeseca.
Kakav Novicki? Odigrao 7-8 meceva a prosjek mu 13 ppg i 6 rpg, sta ce takav na all-staru.

A ja glavu dajem da ce najslabiji tim iz NBA (Sarlot, Vasington ili Nju Orleans) da tuce najjaci evroligaski tim sa minimum 20 razlike.
Ove godine nema tako jake ekipe u Evroligi, ali mislim da bi proslogodisnji CSKA ili Barsa i Pao od pre 2-3 godine dobijali ove najlosije ekipe. Koji je igrac Bobketsa bolji od Kirilenka, Dijamantidisa, Navara? A pogotovo nije za poredjenje kvalitet njihove timske igre sa Panatinaikosom ili Barselonom
By Knofler
zola napisao:
Knofler napisao:

Ove godine nema tako jake ekipe u Evroligi, ali mislim da bi proslogodisnji CSKA ili Barsa i Pao od pre 2-3 godine dobijali ove najlosije ekipe. Koji je igrac Bobketsa bolji od Kirilenka, Dijamantidisa, Navara? A pogotovo nije za poredjenje kvalitet njihove timske igre sa Panatinaikosom ili Barselonom
Kemba je tata, popravio je sut i sada je legitiman plej u NBA.
Mali Gilkrist ce biti redovan Ol-star igrac dok potencijala imaju Henderson, Bijombo i Tejlor.
Svaki od njih bi bio lider u evropskim ekipama.
Da ne pominjem igrace Vizardsa ili Hornetsa, sta bi tek oni pravili ovamo preko bare.
Korisnikov avatar
By zola
Kemba je tata, popravio je sut i sada je legitiman plej u NBA.
Mali Gilkrist ce biti redovan Ol-star igrac dok potencijala imaju Henderson, Bijombo i Tejlor.
Svaki od njih bi bio lider u evropskim ekipama.
Da ne pominjem igrace Vizardsa ili Hornetsa, sta bi tek oni pravili ovamo preko bare.[/quote]

Pa je l moze da se poredi Bijombo, jedna cepanica, sa Batistom, Lorbekom ili Hrijapom?
Ili Henderson sa Navarom? Pa nije sve u kosarci u misicima, ima nesto i u mozgu
MKG je jos klinac, Majkel bi ga pojeo za dorucak
By Knofler
Vidi ovako; na prste jedne ruke se mogu nabrojati kosarkasi koji trenutno igraju u Evropi a da bi mogli da nesto prikazu u NBA.
Navaro, Rudi, Krstic, Spanulis i eventualno Kerol kao neki spot-up suter kakav je bio Kapono.
Davao je i Espozito u Palakanestru po 30 poena u prosjeku pa je u NBA sveden na 4 ppg.
Nikad evropska klupska kosarka nece prismrdjeti americkoj.
By skeva
Ne smatras da bi Teo mogao da bude solidan NBA igrac? Kad moze Dzeremi Lin moze i Teo... Ja takodje smatram da bi Lavrinovic mogao odigrati solidno na petici, Aleks Maric mozda, ili jos par petica jer u NBA ima dosta centara koji nisu na nivou ostalih igraca. Od prilike 10 igraca iz Evrope bi moglo da ozbiljno igra u NBA....
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Skeva Mozes li da zamislis Tea kako cuva Rouza?
Korisnikov avatar
By zola
Secam se u sezoni 2008/09. za Romu tad igrao Brendon Dzenings i gostovali u Pioniru, ne znam da li je dao jedan jedini kos. Ne prodje ni godina dana, na jednoj tekmi u NBA zabio 55 poena. Isto tako prosle godine Taj Loson, koji je dobar NBA plej, mnogo bolji od Kembe Vokera, nije mogao da se sastavi u Zalgirisu, doduse igrao je kratko. Sta je igrao Bijombo u Fuenlabradi? A manje-vise je isti igrac od tada.

Ne sumnjivo je NBA liga mnogo kvalitetnija, ali je i mnogo drugacija od evropske. U pravu si kad kazes da bi se malo evropskih igraca snaslo u NBA, ali ne bi se ni svaki NBA igrac dobro snasao u Evropi.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 1224

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.