NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
Meni nije smetao taj napad od 35 sekundi, važnije mi je da su izbacili jedan tajmaut, više će se spavati naredne sezone :D Ali su to neutalisali time što sudije sada mogu da gledaju snimak bilo kad u toku meča, ne samo u poslednjim minutima, znajući NCAA sudije, to bi moglo da potraje...

Od ostalih promena, povećan je defanzivni polukrug, od post sezonskih turnira naredne godine, ne računajući Madness, kreće se sa eksperimentom sa 6 faulova, ukida se glupo pravilo da igrač koji je u driblingu ne sme da ima loptu duže od 5 sekundi ako je čuvan na maloj razdaljini, ostaje samo 5 sekundi bez driblinga, i konačno, zakucavanja u toku zagrevanja nisu više zabranjena! :dance: U ženskoj konkurenciji kreće eksperiment sa četvrtinama, što bi moglo da se prebaci i na muškarce jednog dana.
Korisnikov avatar
By miki
@Toine jel znas gde je Alex Dragicevich ?
Vidim da nije u rosteru Boston Collega, a i dok je bio tamo imao je mizernu ulogu, i kako se on izjasnjava kao amer ili kao nas ?
Korisnikov avatar
By Antoine
miki napisao:@Toine jel znas gde je Alex Dragicevich ?
Vidim da nije u rosteru Boston Collega, a i dok je bio tamo imao je mizernu ulogu, i kako se on izjasnjava kao amer ili kao nas ?

Završio je on sa NCAA, diplomirao čovek. Ne znam kako se izjašnjava, rođen i živi ceo život u USA, ali je definitivno našeg porekla. Šteta, lepo je krenuo na ND.
Korisnikov avatar
By miki
Antoine napisao:
miki napisao:@Toine jel znas gde je Alex Dragicevich ?

Završio je on sa NCAA, diplomirao čovek. Ne znam kako se izjašnjava, rođen i živi ceo život u USA, ali je definitivno našeg porekla. Šteta, lepo je krenuo na ND.
Bas steta ako nigde ne igra, jos dok je bio na high schoolu je obecavao, cini mi se da je bio rangiran kao #4 najbolji prospekt u drzavi Ilinois.
  • 1
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]