NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Lika
Knofler napisao:Ejveri Dzonson dobio pedalu u Netsima.
Očekivano
Korisnikov avatar
By tdi
Koji strucnjaci se spominju kao naslednici :think:
By Letnja_bicikla
Pi Džej Karlesimo je trenutno trener, niko se ne pominje kao dugoročno rešenje.
By Knofler
Kakva pobjeda mojih Pistonsa protiv sugavog Majamija!
109:99 na kraju. Koji talenat u Detroitu, samo da steknu iskustvo i dovedu prvu napadacku opciju jer Monro nije za to.
Klupa pokidala, skoro 70 poena ubacili.
Bajnum sto je bio u Makabiju dao 25 poena, 10 asistencija.
Ruki Dramond zatvorio reket, kupio skokove kao lud.
Frenk potpuno nadmudrio mentola Spoelstru, sto i nije neki podvig.

Ne znam, ovaj tim uz dobrog beka sutera i jedno krilo moze u borbu za vrh naredne godine.
Opet ce imati Top 10 pika dok Vilanuevi i Magetiju isticu ugovori cime se stvara prostor u cap spaceu za jedan maksimalni FA ugovor.
Go Pistons!
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Zanima me jedna tehnička stvar vezano za NBA a to je da li je obim obruča veći u NBA-u u odnosu na FIBA pravila?
Hvala unapred na odgovoru!
Korisnikov avatar
By Antoine
ZikosKaraiskaki napisao:Zanima me jedna tehnička stvar vezano za NBA a to je da li je obim obruča veći u NBA-u u odnosu na FIBA pravila?
Naravno da ne. Dimenzije koša, table i visina i obim obruča su standard svuda u svetu. Odakle ti ovo pitanje?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Antoine napisao:
ZikosKaraiskaki napisao:Zanima me jedna tehnička stvar vezano za NBA a to je da li je obim obruča veći u NBA-u u odnosu na FIBA pravila?
Naravno da ne. Dimenzije koša, table i visina i obim obruča su standard svuda u svetu. Odakle ti ovo pitanje?
99 procenata ljudi koji prate kosarku misli da je obruc siri.Da ides sad i pitas svi bi rekli da je u NBA siri obruc
By Letnja_bicikla
U NBA je prečnik obruča 45,7 cm, dok FIBA propisuje prečnik između 45 i 45,9 cm, tako da pitanje ima smisla. :)
Korisnikov avatar
By Antoine
Letnja_bicikla napisao:U NBA je prečnik obruča 45,7 cm, dok FIBA propisuje prečnik između 45 i 45,9 cm, tako da pitanje ima smisla. :)
Pričamo o razlici koja u najgorem slučaju iznosi 1.5% obima obruča, tako da ne znam baš koliko ima smisla. Ovde su u pitanju striktna američka i ne tako striktna FIBA pravila. Po tome, i obruči u Evropi se mogu razlikovati među sobom za skoro 1 cm, čak se više mogu razlikovati međusobno nego u odnosu na NBA. Eto, ako je nekom jasnije tako, po FIBA pravilima, koš na jednoj strani se može razlikovati od onog na drugoj strani terena više nego što se razlikuje od NBA koša. Nadam se da je svima jasno koliko ovo glupo zvuči. Poenta je da širina obruča nije faktor u razlici između evropske i NBA košarke.
Korisnikov avatar
By zola
Ameri su u vecini stvari prilagodili basket za uzivanje publike, samim tim pravljenju para i sva pravila su u tom duhu, dok FIBA imam utisak ne zna gde bije, stalno nesto menjaju, ni evropska takmicenja nisu bili da organizuju, pa su im se odvojili. Ne mogu da shvatim da u NBA klubovi mogu da prave pare i da se neki skoro samostalno izdrzavaju, a u Evropi to mislim da ne moze nijedan klub
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]