NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Lepus
BBBbbb napisao:
Lepus napisao: Sub Jan 27, 2024 6:10 pm On se par puta lagano šeta do koša, niko ni ne pokušava da ga faulira. Devedestih bi ga bar patosirali ako ništa.
Imale su i devedesete svoje verzije Trea Young-a. Vecina akcija protivnickih timova protiv Atlante se svede na par blokova dok Young ne zavrsi kao point of attack i onda se protivnik samo proseta do kosa. Doncic vrhunski koristi takve prilike.
Odgledao sam sve poene, njemu nije bilo bitno ko ga čuva, sve ih je slagao. Štaviše, nije nešto puno ni ciljao Janga.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Zex88 napisao:Da li je realno da je opet pobegao sa meča u Denveru?!

Bukvalno veća kukavica nije hodala ligom..

Bio mi je prvi kandidat za mvp-ja ove godine,ali me je sad podsetio ko je i šta je..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Najveća pizda u ligi, zato nikada neće ništa ni osvojiti.

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:
Zex88 napisao:Da li je realno da je opet pobegao sa meča u Denveru?!

Bukvalno veća kukavica nije hodala ligom..

Bio mi je prvi kandidat za mvp-ja ove godine,ali me je sad podsetio ko je i šta je..

Najveća pizda u ligi, zato nikada neće ništa ni osvojiti.

Čak ga nema ni na klupi... Zato ako uzme zlato na OI sa Amerima ima da plače i spominje težak žovot..

By surda
Ma veliko je pitanje hoce li Embiid uspjeti odigrati 65 utakmica.
Propustio je 11 meceva, a smije 17.
Korisnikov avatar
By milica
Povredio koleno.
Izgleda da je i igrao povređen, da nije mogao da stane na nogu i pre toga (što je pitanje za njihov medicinski tim, kako su ga uopšte pustili da igra).
Verovatno je onda stvarno bio povređen i za meč s Jokićem...

Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao: Sub Jan 27, 2024 10:25 pm Nervira me ovo klupiranje Jovića posle nekoliko lošijih mečeva..Ok,ne mora da bude starter,ali makar može sa klupe..Večeras Jokić vs Embid..U Denveru..Biće pakleno..

Koliko sam provalio mislim da Batler bio povredjen i da je zato Jovic imao veliku minutazu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
milica napisao:Povredio koleno.
Izgleda da je i igrao povređen, da nije mogao da stane na nogu i pre toga (što je pitanje za njihov medicinski tim, kako su ga uopšte pustili da igra).
Verovatno je onda stvarno bio povređen i za meč s Jokićem...

Vuce povredu bar dve utakmice pre Denvera. Nije problem pauza u Denveru u vakuumu, cak i to sto od 2019. nije igrao tamo.
Problem je sto je on povredu sanirao odmarajuci protiv ozbiljnih timova, a i na jednoj nozi protiv bottom feeders odrzavao 30+ seriju.
Kad se to doda na iskukavanje MVP titule od strane njega i Morey-a, jbga zasluzuje trpanje za Denver.
I ovo oko izbora reprezentacije je u istom stilu - jurenje precica za priznanja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:
Zex88 napisao: Sub Jan 27, 2024 10:25 pm Nervira me ovo klupiranje Jovića posle nekoliko lošijih mečeva..Ok,ne mora da bude starter,ali makar može sa klupe..Večeras Jokić vs Embid..U Denveru..Biće pakleno..

Koliko sam provalio mislim da Batler bio povredjen i da je zato Jovic imao veliku minutazu.
Mislim da to nije razlog,ali nebitno i da jeste,bezveze mi je da bude starter pa 0 min..I još je igrao ok većinu mečeva..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jbt koji raspad Memphisa kao najperspektivnijeg tima za manje od godinu dana.
By surda
BBBbbb napisao: Pet Feb 02, 2024 1:39 am Jbt koji raspad Memphisa kao najperspektivnijeg tima za manje od godinu dana.
Da, bas velika promjena.
Jbt, bez Moranta u prethodne 3 sezone su imali preko 70% pobjeda.

Ispade da su se preracunali malo kad su pustali Brooksa i kad su dovodili Smarta za Jones-a.
Smart vise dodje kao Zamjena za Dillon-a. S tim da je lik, zbog povreda, ozbiljno opao atletski. Em propusta dosta utakmica, em dosta losiji doprinos.

Tyus nije all star igrac, ali kao pravi plej moze bas lijepo povezati ekipu. To im ove sezone bas dosta fali.
  • 1
  • 1186
  • 1187
  • 1188
  • 1189
  • 1190
  • 1223
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]