NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Stvarno Zubac kao domaći.. Ja sam tarzan varijanta SlikaTop je priča za trejd.. Slika

Majami uzeo Terija za Laurija..Mislim da je za njih ovo top trejd..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Tanki na play-u al tesko reci da su gori nego sa Lowry-jem, lik bio poprilicno los.
Svakako upgrade a nije neka cena placena. Svakako oni u pickove ne veruju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stvarno dirljiv oproštaj GSW od Miloja.. Ali ne samo njih,već i Partizana i Budućnosti..

Čovek je svojim osmehom kupio ljude za sva vremena..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mene vise dotakle price raznih pojedinacnih (bivsih i sadasnjih) igraca. Dosta specificne primere su navodili, ne ono uobicajno - bio je sjajan covek i sl. foskule.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Gledam Atlanta- Dalas

Dončić dao 41 poen u prvom poluvremenu. Slika

Bogdan 15 poena, 3 asistencije, 3 skoka
Sad vidim,došao do 73..Nije normalan..

Korisnikov avatar
By Lepus
Ti čitaš kao što i ovi novinari pišu. Površno i senzacionalistički.

Pirs je u fazonu da se odbrane ne igraju, što i nije daleko od istine. Dončić je klasa, u budućnosti sigurno jedan od najvećih koji sj igrali ovu igru, ali da je danas lakše postići koš nego ikada (bar u modernoj košarci), jeste.

On se par puta lagano šeta do koša, niko ni ne pokušava da ga faulira. Devedestih bi ga bar patosirali ako ništa.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Nervira me ovo klupiranje Jovića posle nekoliko lošijih mečeva..Ok,ne mora da bude starter,ali makar može sa klupe..Večeras Jokić vs Embid..U Denveru..Biće pakleno..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Lepus napisao: Sub Jan 27, 2024 6:10 pm On se par puta lagano šeta do koša, niko ni ne pokušava da ga faulira. Devedestih bi ga bar patosirali ako ništa.
Imale su i devedesete svoje verzije Trea Young-a. Vecina akcija protivnickih timova protiv Atlante se svede na par blokova dok Young ne zavrsi kao point of attack i onda se protivnik samo proseta do kosa. Doncic vrhunski koristi takve prilike.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da li je realno da je opet pobegao sa meča u Denveru?!

Bukvalno veća kukavica nije hodala ligom..

Bio mi je prvi kandidat za mvp-ja ove godine,ali me je sad podsetio ko je i šta je..

• 1
  • 1185
  • 1186
  • 1187
  • 1188
  • 1189
  • 1223
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]