Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Gaja napisao:Toliko me smorilo jurenje linkova za Zvezdu i Partizan da sam se odlucio da se pretplatim na euroleague tv.
3.771din za celu godinu, El i Ec, mislm da nije mnogo.
Smor je jedino sto strani komentatori ne prenose istim zarom kao nasi ali jbg. Bar cu da gledam ko covek.
Uzeo sam ove godine, ne žalim sekunde.

Za razliku od tebe, meni baš prija što ne moram slušati komentatore sa SK-a.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

To je Barcokasov sistem, svako ima garantovane minute, nešto kao u NBA, rotacije se unapred zna, nema toliko veze kako se kreće rezultat. Drago mi je da i Fića dobija minute tamo to je na ovih 5 utakmica oko 12 minuta u proseku, što je dosta dobro za ovakav sistem Olija. S druge strane, velike probleme su oni imali sa povredama, pogotovo u spoljnoj liniji koja im je kritična, NWG je propustio 8-9 kola, McKissic 10 kola, na to su i Sikma i Milutinov u jednom periodu bili povređeni... Doselekcija je odrađena sa Petruševim na 4-5 i Naz Mitru Longom na 1-2, te sada nakon dužeg vremena imaju pun roster i sve igrače na raspolaganju. Kakav procvat Pitersa, koji je pratično preuzeo ulogu i učinak Vezenkova, a s druge strane Vokap igra takođe odličnu sezonu da ne kažem menja Slukasa na najbolji način. Uz Kenana koji je bio odličan u izostanku pomenutih igrača, kome je ovo takođe druga sezona kod Barcokasa fino to štima. Naravno starac Papa od stotinu ljeta(zapravo čovek ima tek 33 godine), koji može da isporučuje i u napadu i odbrani i dalje. Mislim da kreće uzdizanje Olija sada i da će oni u top 6 biti do kraja regularnog dela, imaju kvaliteta, imaju iskustva, imaju dugogodišnje igrače sistema, imaju sve za F4.
Petrušev se tako zajebao što nije ostao u Zvezdi..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

MileBL napisao:Dubai ulazi u EL i Aba od naredne sezone
Sve mi se cini da bi neko od nasih klubova u blizoj buducnosti mogao ostati bez EL
Čitam izjavu Montejunasa..Bukvalno najgori ljudi vode EL.. Mislio sam da će dolaskom Bodiroge i odlaskom advokata da se unormale stvari,a oni još gori postali..

Pričaju o nekim pravilima,bukvalno svi su gubitaši,sumnjive pare,nemaju adekvatne dvorane,ali će ubaciti Dubai jer je to znate prava sportska priča..

Evo i danas da pokažu koliko su nesposobni..Imaju 2 utakmice EL i termini u pola sata razlike..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 48
KK Crvena Zvezda 24/25

Sferopulos ocajan veceras, stalno iskacemo i ostav[…]

TJ Shorts je najbolji igrac Evrolige trenutno

КК Partizan 24/25