Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
U pravu je Mile, ali opet sa druge strane, navlačiš i bedu na vrat sebi... Nikako mi nije jasno da mi bednici koji svoje klubove jedva obezbeđujemo i utakmice sa duplim kartama imamo možemo da rešimo problem Makabiju. Jeste dobiće se novac i za zakup dvorane ili možda i neće biti to naplaćeno, ali zato hotel za igrače i obezbeđenje svakako se moraju platiti, a ima još tu dosta stvari...

Bilo kako bilo vrlo zanimljiva odluka.

Inače danas dva velika derbija na repertoaru u EL:
18-30 beogradski derbi Partizan-Zvezda
20-45 španski derbi - El clasico Real-Barsa

Uživajte!
Gledao ja..Ono što mi deluje da nije u formi uopšte..A pitanje je i kakav je fizički..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

U sredu ja u teretani trčim na traci i na TV-u iznad kreće EK utakmica, gledam ko igra, Bešiktaš-London. Rekoh, super, taman da mi ne bude dosano narednih pola sata. Kontam Bešiktaš vodi Alimpije, super, daj da vidim kako to izgleda, a i da jednom vidim te lavove iz Londona oko kojih se diže fama i koje guraju u EL. Zagrevanje se nešto odužilo, vrv neki problem za zapisničkim stolom, kamera ide na sudije - Belošević i Oberknežević uz još nekog stranca, rekoh, u pa lepo. Nastavljaju oni zagrevanje, dolazi Belošević do zapisničara i poziva oba trenera i onda vidim dobro poznato lice - Peru Božića. Pera kapiten, trener lavova iz Londona, s druge strane Alimpije trener Bešiktaša, uz dvoje sudija iz Srbije, lepa slika svakako za videti. Nekako sam bio veoma srećan kada sam to video. Dva naša možda i najperspektivnija trenera trenutno, uz Čaneta igraju jedan protiv drugog.

Utakmica, počela tako što su lavovi forsirali Olasenija koji je dao bukvalno prvih 12 poena za goste većinom igrom sa niskog posta, s druge strane Metjus otvorio sa 2 trojke. Tačno se vidi razlika u pristupu igri dvojice trenera, tako prođe nekao prva četvrtina na klackalici u kojoj je pred kraj London poveo i preko 6 razlike. Gledam sad, pobedili na kraju lavovi Perini 83-80.

Obe ekipe su na 5-2.

S treće strane Čane, nakon otkaza u TurkTelekomu se vratio u Leikabelis, pa ih onda zveknuo posle produžetka u međusobnom susretu i hvata priključak polako za plej of.

Kod Čaneta u Litvaniji imamo još dva domaća igrača - Stefan Birčević i Nikola Popović. Vazda kod njih ima neko od naših, bili su Radičević, Gagić prethodnih godina. Birča je prešao iz MBC-a pre par dana u Leikabelis. Nikola Popović, centar 211, 97 godište, ponikao u Zvezdi, odakle je otišao na koledž, nakon čega se seli u Belgiju i evo ga u Litvaniji od polovine prošle sezone. Trenutno je dečko na 11 poena, 4 skoka i 2 asistencije po utakmici

U ostalim vestima, odnosno Srbima u EK, Dušan Miletić je jedan od najboljih centara takmičenja, igra trenutno za Slask. , Tamo beleži u proseku 14 poena, 8 skokova, 2,6 asistencije, 1,9 ukradenu i 2,3 blokade, index 22. Zanimljivo da njegov bivši saigrač iz Partizana iz vremena Trinkijerija, Parahovski igra takođe u ovom klubu i da tako kažem, greje mu klupu. :mrgreen: Dušan je treći najbolji igrač takmičenja trenutno.

Pored njih u takmičenju je i neumoljivi Đorđe Gagić, koji igra za Vukove iz Vilnjusa, koji igraju domaće utakmice u Dubaiju. Tamo je na 5 poena i 2 skoka, ništa spec, igra 10ak minuta po meču.

Pored njih, u takmičenju imamo i MJK, koji je odigrao samo jednu utakmicu za Budućnost i to 4 minuta u prvom meču protiv Leikabelisa. Bez značajnog učinka.

Od ABA ligaša, tu je i Nikola Radičević iz Cedevite, koji je odigrao 2 utakmice ukupno 9 minuta. Bez značajnog učinka.

To je sve od naših igrača u takmičenju.
Toliko me smorilo jurenje linkova za Zvezdu i Partizan da sam se odlucio da se pretplatim na euroleague tv.
3.771din za celu godinu, El i Ec, mislm da nije mnogo.
Smor je jedino sto strani komentatori ne prenose istim zarom kao nasi ali jbg. Bar cu da gledam ko covek.
Gaja napisao:Toliko me smorilo jurenje linkova za Zvezdu i Partizan da sam se odlucio da se pretplatim na euroleague tv.
3.771din za celu godinu, El i Ec, mislm da nije mnogo.
Smor je jedino sto strani komentatori ne prenose istim zarom kao nasi ali jbg. Bar cu da gledam ko covek.
Ja kupio etv na mesec dana..Zadovoljan sam samo tako..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 49
КК Partizan 24/25

Vidim pišu na sve strane da je Dilan Os[…]