Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Ma Monako igra u školskoj sali ispod stadiona.. Šta dalje pričati..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Zex88 napisao:Petrušev se tako zajebao što nije ostao u Zvezdi..

I posle današnjeg meča sve je jasnije..Ozbiljan zajeb je odlazak preko bare,pa onda još gori u Olimpijakos..

Zex88 napisao: Sre Jan 10, 2024 11:51 pm
Zex88 napisao:Petrušev se tako zajebao što nije ostao u Zvezdi..

I posle današnjeg meča sve je jasnije..Ozbiljan zajeb je odlazak preko bare,pa onda još gori u Olimpijakos..

Momak je imao zelju da proba, zasto ga kriviti.... Sa druge strane, sada bi bio igrac u Zvezdi sa jednom od najvaznijih uloga i siguran sam da bi bio veoma dobar a Zvezda imala koju pobjedu vise. Medjutim, svako bira svoj put, dugogodisnji ugovor u Oliju je sve samo ne dobra stvar za njega.
Pisao sam već o njemu i tom pitanju, dečko je hteo NBA i otišao u taj NBA, probao, nije moglo. Svaka čast, idemo dalje.

Da li bilo bolje da igra u CZ ili ne, to je šbbkbb, on je ovako odlučio i mislim da će sledeće godine on imati solidnu ulogu u Olimpijakosu, jer je Barcokasov sistem poznat upravo po tome da igračima treba godinu do dve da iskoče u njemu.

Možda neće igrati koliko bi igrao u Zvezdi, ali svakako da neće biti gori igrač zato što igra u Oliju. Šta više za repku nam je bitnije da se navikne na ulogu sporednog igrača, jer na njegovim pozicijama u narednih par godina neće imati zapaženiju ulogu zbog dua Jokić - Milutinov.
Dobre utkamice u 1/4 EL.

Oly večeras raznio Barsu, odlična igra i Milutinova i Petruševa. Ovaj potonji generalno igra dobro (iako je napravio faul kojim su izgubili treću utakmici) i izborio se za status.

Pao napravio brejk protov Makabija i izborio majstoricu kući. Generlano, Makabi mi je bolji, ali mnogo fali Boldvin. Blat loš za ovaj nivo košarke.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
KK Crvena Zvezda 24/25

Sferopulos ocajan veceras, stalno iskacemo i ostav[…]

TJ Shorts je najbolji igrac Evrolige trenutno

КК Partizan 24/25