Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
McAdoo, Iverson ili Willkins, teško je reći. Iverson se najmanje zadržao u Evropi.

McAdoo 2 NBA titule, 1 MVP, 5 All-Star, 2 All-NBA Team.
Iverson 1 MVP, 11 All-Star, 8 All-NBA Team.
Willkins1 9 All-Star, 7 All-NBA Team.
Nema tu šta da se priča, čovek ne zna jezik da bi mogao da radi bilo gde sem u regionu... Još jedna njegova epizoda i ekskurzija po Evropi u kojoj ništa nije uradio i ovog puta se obrukao fino. Čudno mi je da mu je sastavljan tim i data sredstva od početka po njegovom ukusu. Dejo je pristojan EL trener i to je sve.

Inače vikend za nama obeležili su kupovi, a najveće iznenađenje u istim je napravila ekipa Unikahe, koja je osvojila Kup kralja. Momci Ibon Navara su na putu do trofeja izbacili Barsu, pa Real i na kraju Tenerife u finalu. Njihova ekipa kada se pogleda izgleda kao još jedna klasična Miškova ergela, u kojoj su natrpani igrači sumnjivih kvaliteta, međutim od većine takvih timova, ovaj je nekako kliknuo i eto uzeše ljudi kup lepo. Tim čine zanimljivi igrači kao što su: Alberto Diez, Keti Peri, Dario Brizuela, Nihad Đedović, Malvin Edžim, Dilan Ostekovski, Vil Tomas, Agusto Lima... A pored toga tu su i Tajson Karter koji je plej i prva violina ekipe, kao i centar David Kraviš koji igra vrlo fino. Meni ekipa liči na onu ekipu Cedevite od pre 3,4 godine, kada je doveden onaj centar iz Španije, ali momci su stvarno dobri, pored kupa u Ligi šampiona su u prvoj grupi bili na 5-1, sad u drugoj fazi su na 2-0, a u ACB ligi su 5. sa 13-7.
Gledao sam sinoć Fener-Partizan,neverovatna je količina divljine koju Itudis dopušta..Čak i Kalates divlja..Jedini pismeno igra Gudura..Da nije bilo njega na vrhunskom nivou,Partizan bi glatko dobio sinoć..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Mislim da im nije uspelo,primili su 90 poena.. Odbrana je bila baš loša..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 52

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]