Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Da, da... sve Alimpije sanja da se vrati u Zvezdu posle svega. Da sam na mestu njega, Radanova i Simanica rekao bih im samo terajte se u p.m. Isto ovo mislim i za neke igrace Partizana kojima je učinjena nepravda kao Radanovu i Borisi. Već sam pisao šta mislim o Radanovu, a Borisa mi je zmureci da igra bolji igrač od Mitrovica za klasu. Na goli otok i u Hag bi terao trenere šta su uradili od Borise kome nije data adekvatna sansa. Mnogo talentovaniji igrač od izvikanog Nemanje Aleksandrova koga su predstavljali kao neko novo božanstvo. Igrac kakav se radja jedan put u 20 god je Borisa, a možda ni tada.
Da, da lepo su izgledali na terenu, igrali svoju igru, odgovarala im je Cedevita jer i ona preferira brzu igru sa puno brzih šuteva i tranzicije. Bio egal prvih 4 minuta, onda se odlepili ovi i do poluvremena otišli na 15ak. Strašnu energiju imaju momci iz Burse, prija im uloga autsajdera i imaju jako dobru hemiju u timu. Sviđa mi se što pored ovih stranaca i domaći igrači u rangu Zagorca igraju zapažene uloge i imaju dosta prostora i slobode. Sve u svemu zanimljiva ekipa, atipična, sa 7-8 igrača u rotaciji, i onda je najjače kad se desi kao protiv KKP da ispadnu neki igrači poput Hejsa i Nidama zbog faulova, a na terenu se ne oseti. Isto i sinoć, Nidam brza 2 faula, nema ga do kraja poluvremena, na kraju najbolji strelac na meču sa 20 poena, dok je Endrus, koji im je najbolji strelac odlično čuvan i tolko je pametan da ne sili sam kada se odbrana skoncentriše nad njim, što bi 80% takvih igrača uradilo. Holand je vrhunski igrač, pokazao se i lani u Uniksu kao igrač uloge, sada kada mu je data veća sloboda i uloga, pokazao je pun potencijal.

Želim Alimpiju puno sreće u nastavku i da roknu tu Andoru, pa da imamo za koga da navijamo u finalu.
Neverovatno je kako me nervira Sarunas svojim ponasanjem kao trener...

Alimpije odveo Bursu u finale EK..Svaka cast..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Kao igrač jedan od najboljih plejmejkera u istoriji evropske kosarke, ali se i meni ne svidja njegovo ponašanje. Što se tiče Alimpija svaka mu čast. Ja sam njega cenio još iz vremena Fmp-a i sve ovo što rade je najlepša prica u Evropi ove godine što se tiče košarke. Voleo bih da osvoje.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]