Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Italijani ljigavi, ratni profiteri, uzeše ova govna iz Virtusa očas posla iz CSKA ni manje ni više nego Heketa i Šengeliju. Kakav posao čoveče, na već veoma jak roster pun EL i bivših NBA igrača, oni pokupiše najbolju četvorku u Evropi i Heketa, koji je legitimni EL plej. Što se kaže ako sad ne uđu u EL neće nikad...
Druga je to stvar, vjerovatno znas da ja nisam ljubitelj skracenih centara tamne puti a sa druge strane preferiram bijele gorostase.
Mitrovic i Davidovac nisu ni jedno ni drugao kao ni Tavares i Poare ili kakao se vec izgovara

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Znam da nisi, samo sam mislio da to nema veze sa bojom kože. Šta su Davidovac i Mitrović nego "skraćeni", a centri Reala gorostasi?!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Egzodus igrača iz Rusije najviše su iskoristili Italijani, te su napravili neke nerealne transfere u poslednjoj trećini prvenstva, tako smo dobili Šengeliju i Heketa u paketu u Virtusu, onda jednog od najboljih igrača EL Džona Brauna u Breši, Gudaitis otišao u Napoli,

Neki su pobegli u Tursku, Ajzea Kenan završio u Galati, Džon Holand otišao u Bursu, Tarik Blek otišao u Bačkeršehir...

Pored toga zanimljiv transfer mi je Konor Frenkamp u Promiteasu iz Patrasa.

Plus je dosta zamimljivih igrača, većinom iz Amerike, ostalo bez klubova nakon što su raskinuli ugovore sa klubovima iz Rusije: Alan Vilijams, Bolomboj, Šabaz Nejpir, Grigonis, Kvin Kuk, Stoton Kid, Kuzminskas...

Pored toga zanimljiva situacija u Madridu gde je Laso dao otkaz Tompkinsu i Ertelu pred PO, dok je progledao kroz prste Jebuseleu. Sva trojica su pravili probleme i remetili hemiju u timu. Da li je to potez koji može prodrmati ekipu Reala, teško je reći, pogotovo što su za vikend izgubili opet u El Klasiku, ovog puta na produžetak.

Što se tiče EL izvučeni su parovi PO i to sada izgleda ovako:

Barsa-Bajern
Olimpijakos-Monako
Real-Makabi
Armani-Efes

Ovde jedino gde može biti iznenađenja po mom mišljenju je u poslednjem paru, ostalo favoriti dobijaju.

Šta vi mislite o parovima?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 52

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]