Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Mega je slika i prilika privatnog kluba koji se bavi produkcijom (ne isključivo domaćih) košarkaša za najjaču ligu na svetu i generalno za klubove koji mogu/hoće da ih plate.
Prosto i jednostavno.

Reprezentacijom treba da se bavi savez pa u krajnjoj liniji i država, tako da ne treba mešati babe i žabe.

Što se tiče Petruševa, mislim da nije pogrešio, cenim da je poređenje sa Žižićem na mestu, u najmanju ruku.

Šta se desilo sa tim čovekom? Često ga mešam sa Zubcem, on je u LA.
Igra solidno u Makabiju..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Valderama napisao:Sličan razvojni put kao i Bender.
Samo sto Bender igra na dosta nizem nivou..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Ne sjećam se da je Bender imao neku posebnu seniorsku minutažu prije odlaska u NBA?!

Od svih projekcija karijere mladih igrača, kod Bendera nisam pogriješio. Talenat nije sporan, ali srce kao u zeca.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ma jeste igrao, ali bez nekog posebnog ucinka. Sezona 15/16, u EL 10 minuta i 2 poena u prosjeku na 7 utakmica. Eurocup jos gori.
Ozbiljna dva fejla su u NBA imali sa Hezonjom i Benderom.. I niko ne prica o tome.. Njihov lobi je tamo i dalje jak ko zemlja.
Valderama napisao: Čet Avg 19, 2021 9:40 am Ja volim da gledam Hezonju, njegov način igre uopšte nije košarkaški konvencionalan i šablonizovan. Ima poteza u kojima čovek prosto uživa.
Nije sporan talenat i fizikalije vec glava.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]