Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja sam gledao rkg. I provalim nema ga u drugom poluvremenu. Pomislio neka povreda kad ono svadja na kraju.
Gledao sam tri puta radnicki. Pre dve nedelje igrali dva produzetka i ispustili pobedu.
Zanimljiva mi kls za gledanje dosta, opusteno skroz

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako je krenulo, izgleda da će radnicki ispasti.
Ne treba traziti krivca u namestanju ostalih fenjerasa, nego samo u sebi da traze krivca.
Jeste sve to cudno kako odjednom fenjerasi pobeđuju u nizu i to protiv favorizovanih ekipa, ali taj radnicki nije pobedio dva meseca, dosta ispustenih mečeva, umalo da se i sada desi u ponedeljak.
Steta ako ispadnu, jure aba 2, to je plan kluba, a bili su i prvi nekoliko kola.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Gaja
Gledao u subotu Radnicki Joker. Ko nije znao Joker je klub iz Sombora kojeg su Jokic family preuzeli 2017. god (tad ga preimenovali u Joker). Zajedno je sa Radnickim napredovao od zadnje lige sve do KLS. Trenutno ih vodi Zeljko Lukajic i posle ove tekme su na skoru 0-3.
Sasvim solidna poseta(nisam ocekivao) i sasvim zabavna tekma. Ko nije znao Uros Nikolic igra za Radnicki i odlicno se drzi za svoje godine. Bio je jedan od najboljih...

Najvise me razocarao Djordje Milosavljevic koji se tu mota jos iz Mutinog vremena, bukvalno kao da nista nije napredovao. Jeste uzorak jedna tekma ali gledajuci statistiku u ostale dve bas jedna velika nula. Mislim da ima dosta solidnih sutera a najvise mi se svideo Labovic, energican na obe strane.

Najbolji igrac i lider je crnac Croft, metar i zilet sa tri kila, noge tanke kao stapic od sladoleda. Sa druge strane brz i skace kao kengur sa odlicnim sutem za 3 poena. U odbrani juri kao Kampaco nekada. Na kraju smo i pobedili zahvaljujuci njegovim trojkama i energijom.

Na drugoj strani mi se najvise dopao neki Lugic (ili Lukic), cetvorka sa ok igrom pod kosem i sutom za tri. Mada ni centar im nije bio los, neki crnac.

Suma sumarum mislim da ce biti tesko da se domognu ABA2 ove godine.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gledao sam ja prošle sezone nekoliko utakmica, slažem se za djoleta, ništa ne vidim spec kod njega

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Gaja
Jbt ladno Zoran Nikolic u Vojvodini :shock: Bio medju najboljim u Igokei i kao zavrsio u Vojvodini. Isto i Gordic, bas sam iznenadjen. Tj za Nikolica sam sokiran...

Jel zna neko zasto u zelezniku nikad nema publike na istok/zapad?

EDIT: A da, i Cvele u Spartaku. :?
By Šipurske livade
Tri nasa kluba su na prva tri mesta Aba lige, mozda neko hoce da pojuri ulazak, mada to zbog glupog pravila mora u barazu najverovatnije protiv FMPa.
Mozda je sad vreme za nasu ligu, ovih ekipa iz regiona plus Dinamik, Jokicev Joker iz Sombora, Uzice, Kraljevo, Nis, Leskovac...Neko ce jos skupiti lovu i uloziti pare kad vidi da mu dolaze veciti za vikend. Opitmalno 12 ekipa i teraj, mada ajde moze i 14.
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: