Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By The Answer
To sam čuo i ja pa mi pade ovo na pamet. Onda sam pokušao da pronađem i kako se igra kup u Hrvatskoj pošto sam video da igraju sad 1/8, neverovatno je da na wiki ili uopšte internetu nema tih podataka.
Korisnikov avatar
By Zex88
Toliko o tome kako se vodi savez..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pet Dec 24, 2021 5:33 pm To sam čuo i ja pa mi pade ovo na pamet. Onda sam pokušao da pronađem i kako se igra kup u Hrvatskoj pošto sam video da igraju sad 1/8, neverovatno je da na wiki ili uopšte internetu nema tih podataka.
Deluje da nema timova iz nižih liga kao što je to bila praksa ranijih godina, jer bi nekad negde to izašlo do sada... Sve u svemu to što podataka nema nigde dovoljno govori o ozbiljnos :snooty: ti našeg saveza.
Korisnikov avatar
By The Answer
Košarkaši Radničkog u polufinalu drugog stepena Kupa KSS gostuju u Valjevu ekipi Metalca, u sredu 12. januara sa početkom u 19:00 časova.

Eventualnom pobedom izboriće mesto među 8 najboljih ekipa koje će se boriti za trofej osvajača Kupa, koji će se održati od 17. – 20. februara u Nišu

Ipak ima tog nižeg kupa, ne daj Bože da je malo više informacija dostupno, prvi put čujem za isti tek od 1/2.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Konačno neka vest da izadje u vezi toga.
Radnicki sad za vikend izgubio u hali, moraju da se poprave ako misle da pobede metalac.
Jeste metalac pri dnu tabele, ali razlike su po jedna dve pobede

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
KK Radnički savladao je KK Metalac rezultatom 94:82 u polufinalu Kupa i plasirao se u finale gde će u borbi za trofej odmeriti snage sa ekipom KK Borac Zemun.

Ulaskom u finale KK Radnički je izborio učešće na F8 Kupa Radivoj Korać gde će biti u društvu najboljih 8 ekipa u Srbiji drugu godinu za redom.
Korisnikov avatar
By The Answer
Kažu da je konačan spisak učesnika 5 abaligaša, Radnički, Zlatibor i Borac iz Zemuna, drugoligaš.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kakva su ocekivanja od kupa?
Ja ocekujem da nabijemo Megu 30 razlike
U finalu takodje dominaciju i laganu pobjedu

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne ocekujem ni jedno ni drugo.. Mucenje sa Megom na jednu loptu,a u finalu ako uspemo da se nametnemo sa nasim stilom 3 do 5 razlike..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 46
ABA fantasy

Oooo kakva pobeda nad @salvatore :dance: Ono[…]