Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:Ovde neki zvezdasi vec planiraju kako ce da igraju mladi sledece godine u evroligi kao da znaju da ce da igraju evroligu.
Pa jedini ispunjavamo 4+ milke..
By grobar sa kosova
Zex88 napisao:
grobar sa kosova napisao:Ovde neki zvezdasi vec planiraju kako ce da igraju mladi sledece godine u evroligi kao da znaju da ce da igraju evroligu.
Pa jedini ispunjavamo 4+ milke..
to da,dok Partizan i dalje nema nijednu drzavnu firmu za sponzora.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Edibledi napisao:
Karaburac napisao:Jeste par minuta.... Inace, interesantno je da je u onoj sezoni kad je Bobi bio u Metalcu, Konstantnin bio ekpa koja ga je najbolje branila.
Кад је Боби био у Металцу? Био је у Радничком а Славко је био у Металцу и делио минутажу са Дујковићем који сад игра у Босни и један је од најбољих тамо, иако није нека конкуренција вреди поменути. :)
Oprosti molim te, lapsus, mislio sam na Megu.
By Edibledi
Karaburac napisao:
Edibledi napisao:
Karaburac napisao:Jeste par minuta.... Inace, interesantno je da je u onoj sezoni kad je Bobi bio u Metalcu, Konstantnin bio ekpa koja ga je najbolje branila.
Кад је Боби био у Металцу? Био је у Радничком а Славко је био у Металцу и делио минутажу са Дујковићем који сад игра у Босни и један је од најбољих тамо, иако није нека конкуренција вреди поменути. :)
Oprosti molim te, lapsus, mislio sam na Megu.
Нема потребе ником да се извињаваш. 8-)
Korisnikov avatar
By Lepus
Ocekivanja u derbiju veceras? Mislite li da ce se ici maksimalno u smislu raspolaganja svim oruzijem ili ce se nesto cuvati i za moguci polufinalni duelu ABA? Licno, pojma nemam sta da mislim.

U jednoj utakmici nema favorita. Partizan ce pokusati da umrtvi igru (iako u posljednje vrijeme igra dobru tranziciju, ne vjerujem da to moze proci protiv Zvezde), skupljace maksimalno provocirajuci sut igracima Zvezde. Milosavljevic ce biti zaduzen za MW i vrsice konstantan pritisak, kako na prenosu lopte tako i prilikom prijema. U napadu ce se forsirati Macvan na niskom postu i izolacija/pik Pavlovica. Svako pomaganje bi se kaznjavalo sutevima vanjskih igraca, Andric/Milosavljevic/Marinkovic.

Sa druge strane, Zvezdi je osnovni cilj da iskontrolise defanzivni skok. Tu ce nam najvise problema praviti Milutinov i Macvan. Ako to uspije, otvara se igra u tranziciji koju Partizan ne moze braniti tokom cijele utakmice zbog kratke rotacije. Ja bih kao i u prvoj utakmici pustio nase cetvorke da se "kolju" sa Macvanom pa bilo sta bilo, to bi im donijelo ogromno iskustvo za dalje.
U napadu ako budemo imali iole pristojne procente suta ne vjerujem da ce biti problema. Najvise ocekujem od MW-a.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da trebamo spuštati loptu na centre i pokušati uvesti Milutinova u problem..
Takođe da Luka napada Mačvana prodorom..

X faktor-Jakavi..Dovoljno je bio na odmoru..
Ako uđemo čvrsto na Pavlovića od samog starta,očekujem da sam sebe izbaci iz meča..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Mislim da je dobra opcija i konstantan pritisak na Tepića na prenosu lopte. Tu bi moglo sa se otkine dosta vremena od njihovog napada.
Mislim da uz odbranu koju igramo većim dijelo EL ne bi trebalo da bude problema da branimo njihove kvalitete.
Početak nam je veoma bitan. Da ne bude trošenje i vijanje kao s Paoom.
Generalno, nadam se dobroj utakmici, bez navijačkih ispada, neumjerenih tenzija, povlačenja ekipe s terena i sl.
Korisnikov avatar
By Lepus
Mi cemo sigurno daviti njihove playmaker-e, kao sto to radimo i drugim ekipama. Jaka je dosada pokazao da je pencilin za Tepica (jos dok je ovaj igrao u Ritasu), a nista bolje se nece provesti ni protiv drugih nasih specijalaca. Ocekujem maksimalan pritisak na njihovu spoljnu liniju.

Medjutim, mali problem se javlja u odbrani dok je MW na terenu. Ako on bude cuvao Tepica, nemamo pritisak na play-u (licno ne vjerujem da ce ga cuvati), a ako ne bude cuvao, onda mora Milosavljevica/Murica/Pavlovica. Svi ti igraci su mnogo fizicki jaci od njega i svi mogu na odigraju lagano ledjima. Plus, aktivni su na off skok (osim Pavlovica), a znamo da MW niti voli niti moze da gradi svoga igraca.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lepus napisao:Mi cemo sigurno daviti njihove playmaker-e, kao sto to radimo i drugim ekipama. Jaka je dosada pokazao da je pencilin za Tepica (jos dok je ovaj igrao u Ritasu), a nista bolje se nece provesti ni protiv drugih nasih specijalaca. Ocekujem maksimalan pritisak na njihovu spoljnu liniju.

Medjutim, mali problem se javlja u odbrani dok je MW na terenu. Ako on bude cuvao Tepica, nemamo pritisak na play-u (licno ne vjerujem da ce ga cuvati), a ako ne bude cuvao, onda mora Milosavljevica/Murica/Pavlovica. Svi ti igraci su mnogo fizicki jaci od njega i svi mogu na odigraju lagano ledjima. Plus, aktivni su na off skok (osim Pavlovica), a znamo da MW niti voli niti moze da gradi svoga igraca.
Krice te ga maksimalno na Andricu i Marinkovicu.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 46

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]