Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
hteo sam kao lepo da nepisem da je sve moguce tj. da me ne bi cudilo da Mega prodje dalje :D a s druge strane da ne naljutim navijace Cz :D
By Edibledi
Salvatore Guliano napisao:lep post :)

ovako imam par zamerki prva je da ce iz RKG otici Krstovic,Nikolic i Borisov skoro 100% sam siguran pa bi neko mogao da ih angazuje od novih Aba ligasa jer bi Nikolic npr. bio odlicno resenje za Megu mada Misko je genije ne sumnjam ja u njega i Megi tu fali lide u vidu Novice ili neko drugog, ocekujem barem 2 crnca kod njih sl. sezone .

ova tvoja konstatacija da bi Muslija mogli da posaljemo u Megu, tu se ne slazemo jer on je decko iz Mege prakticno i dosao kod nas proslu sezonu je i igrao kao pozajmljeni igrac Kahe u Megi. i time bi bio kraj za njegovu karijeru i konacno. ne verujem da bi ga Dule uzao prosle sezone i da ce ga se danas vec odreci ipak je i on tvdoglav tako da verujem da ce probati da odradi sto vise moze sto se toga tice... :D mada po meni bi to bilo odlicno za nas da budem iskren .

Zvezda ce se pojacati, sumnjam da ce Nelson ostati ali bice to strasan tim, takodje ne verujem da ce otici Radivojevic.

sto se Vojvodine tice oni su odlican tim , lepo selektovan i sa par pojacanja bice odlicna masinerija, nisam ih cesto gledao da bih mogao da kazem koja pozicija im fali ...

Sve u svemu ceka nas odlican plej of i ne bi me cudilo da ne bude finale KKP-CZV
Ја бих волео да га пошаљемо у Мегу на позајмицу јер ће њима требати центар а ми имамо са њим попуњену позицију и онда не можемо да доводимо више петица. Да ли ће ова тројца бити довољна или је неопходан један разбијач типа Пековић, Марић и подршка на четворци типа Робертс, Лазме, који ће да скупља све што се одбије од коша. Пошто ми је Гагић тренутно много бољи а Милутинов много млађи и треба му давати све већу минутажу, онда би најбоље, по мени било, да дође Владе Јовановић да ради са центрима и растерети мало Дулета, ако већ мора Мусли да остане. Знамо колико је В.Ј. значио Дулету и колико је сваке године центарска линија напредовала брзо и била моћна.
И ја бих волео да Новица остане у Србији и, ако не дође у Партизан, да онда бар остане у Меги. Не знам колике су шансе да Марјановић дође у Партизан? То бих највише волео али је нереално. Онда би баш били доминантни у рекету а и Муслија би обожавала крушевачка публика :).
Слажем се са тобом за Раднички и ова три искусна играча. То би било добро да се деси и да дођу 3-4 млада играча и да Мута поново крене да прави играче. Верујем да би и њему одговарало да мало спадне притисак од нереалних очекивања навијача Радничког а и прија му да ради са јефтинијим тимом :whistle: . Не знам да ли би онда Чакаревић пристао да игра Агрожив лигу, мада треба да се игра и Еврокуп, ако нас ови западни 'пријатељи' опет не испале.
У недељу клинци треба да иду у неку о.ш. са КК Рас и да ћаскају са А.Ћапином. Можда да га питамо какви су му планови? Можда да игра ЕЛ са Звездом следеће сезоне?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ovo za Novicu sam hipoteticki naveo jer on je sada njihov lider, pa ako ode, a siguran sam da oce. ne nadam se iskreno da ce doci kod nas .

ma jok mislim da ne bi mogao Capin da se istakne dovoljno pore Igora koji je bog i batina u klubu, mada bi bilo zanimljivo gledati ih, jos kad bi im doso i Milicic oni bez 3-4 lopte ne bi mogli da pocnu mec pogotovo sto je Rasko namestio poludistancu :violin:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Tek sada bacih pogled na rezultate prethodnog kola Razvojne lige. Najvece iznenadjenje za mene je ubedljiva pobeda Borca nad mladim timom Mege.
Borac je pobedio 91:65. Dabl-dabl ucinke ostvarili su Prolovic (10p, 12 as) i Todorovic (35p, 12sk) . Jedva cekam da vidim Borac naredne sezone u KLS, ubedjen sam da ce biti medju prve cetiri ekipe.

U pobedi OKK Beograda Marinkovic za 20 minuta ubacio 16 poena.

Ostali rezultati idu u prilog onome o cemu smo govorili na pocetku sezone. Neuspeo pokusaj podizanja kvaliteta...
Realno najvecu korist od ove lige ima mladi tim Mege, ostali manje-vise. Nece previse pomoci ni igracima koji ce tek naredne sezone upisati prve minute u seniorskoj konkurenciji, jer to su isti oni protiv kojih su igrali u juniorima.

Ako se ne varam najstariji igrac u ovoj ligi je Vuk Malidzan koji ima 25 godina.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Samo mi glasali portiv smene Bojica :)
Korisnikov avatar
By Lepus
Zna li neko zbog cega je doslo do obrta u kvotama za utakmicu Sloboda - Mega? U prvobitnoj ponudi u Mozzart-u, omjer je bio 3.20 - 1.40, a sada je 1.60 - 2.40.
By Edibledi
Lepus napisao:Zna li neko zbog cega je doslo do obrta u kvotama za utakmicu Sloboda - Mega? U prvobitnoj ponudi u Mozzart-u, omjer je bio 3.20 - 1.40, a sada je 1.60 - 2.40.
Ko зна, можда су јавили да одмарају Марјановића, уз Новицу.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Edibledi napisao:
Lepus napisao:Zna li neko zbog cega je doslo do obrta u kvotama za utakmicu Sloboda - Mega? U prvobitnoj ponudi u Mozzart-u, omjer je bio 3.20 - 1.40, a sada je 1.60 - 2.40.
Ko зна, можда су јавили да одмарају Марјановића, уз Новицу.
valjalo bi odigrati ki2
ili za nesigurnije h2
Korisnikov avatar
By Nookie
Za MEgu ne igra nijedan jedini igrac koji je imao iole zapazeniju ulogu...sa 10 igraca su otisli,sem Bojica ne znam dal je neko od njih bio u 12 u dosadasnjim mecevima...
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]