Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kosta slazem se sa tobom u potpunosti. Kad bi znao koliko mi se puta desavalo da gledam snimak utakmice i Vasa baca alley-up za Dangubu sa oko pola terena i ovaj jadnik dok je okrenuo kameru Danguba vec visi na obrucu. Da popizdi covek. Ipak, moras priznati da je barem neki napredak sto uopste postavljaju snimke, mislim da se sa tim tek prosle sezone pocelo do tada je to bila misaona imenica. Valjda i mi docekamo barem neki malo bolji kvalitet tih snimaka. Najgore od svega je sto je to zaista mizeran trosak, ali dzabe kad nema para (a ja bih rekao ni mozga) za nesto bolje.

Danas derbi Vojvodina-Mega Vizura trebalo bi da prsti na sve strane. Vojvodina je u kls-u dobila oba meca, ali sad su ipak u izmenjenim sastavima i jedni i drugi. Vukasin Petkovic koji je u prvom mecu totalno odsekao Vasu Micica iz igre sada nije u sastavu tako da ce biti zanimljivo ko ce ga juriti po terenu. Ja tipujem da ce Boltic i Kuzeta biti zaduzeni za njega kao najbolji defanzivci na spoljnim pozicijama u ovom sastavu Vojvodine. Mnogo ce zavisiti od krilnih igraca Novosadjana, ako Kalinic i Markovic budu bili na nivou Mega ce imati velikih problema. Takodje, Stojacic i Radovan Markovic su slabo igrali protiv svih jacih ekipa tako da ocekujem da ce bar na jednoj da prorade posto su obojica dobri suteri. Mega najvecu prednost ima sa Bobijem, a dosta ce zavisiti i od Cakica i od Velickovica koliko ce moci da rasterete Bobija i da ga odmene kada on nije u igri. U ovom mecu bi Lukovic mozda mogao da dobije malo vecu minutazu pogotovo kao pandan Kalinicu ako Matic spusti Kalinica na trojku.
By kosta76
@Akademski...Ko je igrac sa brojem #5 u Konstantinu? Fino igra odbranu, lako se krece. Ucinilo mi se u prvom trenutku da je bolji nego sto zaista jeste ali me kasnije demantovao. Na pocetku je imao par asistencija ali se kasnije videlo da mu treba uvek blok da probije a ni tu nema resenje da ode do kraja. Ipek, hteo bih da vidim jos nesto od njega, mozda me demantuje. Ne znam ni koliko godina ima. Ako znas nesto podeli sa mnom mada verujem da je lazna uzbuna :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kole razocaravas me majku mu, valjda ti je poznat Petar Despotovic? :) On im je najpoznatiji igrac majku mu :D
By kosta76
Karaburac napisao:@Kole razocaravas me majku mu, valjda ti je poznat Petar Despotovic? :) On im je najpoznatiji igrac majku mu :D
Nisam gledao Konstantin ove sezone do utakmice sa Partizanom. Na snimku sa sajta RTS-a ni rodjenu majku ne bih prepoznao a kamoli Despotovica, sve je smimano odozgo, nema ni jednog kadra igraca. Video sam broj na dresu i kretnje, frizuru ala Teodosic, ali nisam gledao njihov roster :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
eeeee Kole, zato iskusno otvoris i statistiku pa cim vidis broj bacis pogled koji je to igrac :). Ja sam tako naucio pola ekipe Konstantina. Bio ja sa ortakom u Pioniru i pita me ortak ko je onaj celavi, ja reko nemam pojma moras da mi kazes broj :lol:

Inace meni se jako dopada kako Konstantin igra. Oni igraju sa prakticno drugoligaskim igracima, ali su sjajan kolektiv. Oni su fizicki bili inferiorni i u kls-u, tako da protiv Jadranaca stvarno nemaju sta da traze, ali nacin na koji igraju i u napadu i u odbrani je po mom misljenju za udzbenike. Jako pametna ekipa i bas prava ekipa. Steta je sto nemaju bar 2 malo ozbiljnija igraca koja bi mogla malo cvrstine da im daju.
By kosta76
hahahah @Karabu....Znam tu staru foru sa statistikom ali iskreno nije mi blizak fazon. Posto sam ih sada prvi put gledao ove sezone, rekoh da tebe iskreno pitam bez ulepšavanja . Ti si ih ipak pratio tokom sezone. Mogu da izguglam podatke i "pametno" sročim pitanje u stilu :" E Karabu, kako ti se čini ona petica Konstantina Despotović, meni je interesantan igrač?"...U suštini, to bi bilo foliranje jer si ih ti gledao ranije a ja prvi put, a tako sročenim pitanjem bi se stavio sa tobom u istu ravan kao da oboje znamo igrača i samo razmenjujemo mišljenja o njemu. Bilo bi neiskreno sa moje strane.
Nisam prepoznao igrača na onom snimku koji kao da je snimao onaj Austrijanac što je skočio padobranom sa 30000m. Kadrovi su sa te daljine. Ono što se ipak vidi je njegov kvalitet odbrane koji karakteriše neke od boljih bekova ABA ligaša. To mi je i privuklo pažnju...Dobar je na nogama, lako čita i obilazi blokove, uvek je na lopti....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jbg Despotovic je igrac sa pedigreom, vazio je za ''talenta'' dok je bio mlad, a ukoliko me secanje ne vara ranije je igrao za prvi tim Hemofarma... Iskreno, mislim da on odbranu igra na iskustvo, jer su mu fizicke mogucnosti i vise nego skromne. Veoma inteligentan igrac, bio je pogotovo vazan sraf za Konstantnin na pocetku kls-a jer je tada bio bukvalno mozak ekipe. Kako je sezona odmicala tako je njegova uloga opadala, ali bez obzira veoma koristan igrac za Nislije. Igrao je bio na polusezoni onaj revijalni mec za reprezentaciju KLS-a protiv rerprezentacije nase prekodrinske brace.
Korisnikov avatar
By zola
Dzejsi, kakav je igrac Uros Lukovic?

Koliko se secam, Petar Despotovic je igrao u reprezentaciji sa Macvanom, Keseljom, Stefanom Markovicem kad su osvojili Svetsko juniorsko prvenstvo u Novom Sadu. Tu je igrao i Stefan Stojacic. On njega sam ocekivao vise, ali ima jos vremena da postigne nesto vise
By kosta76
zola napisao:Dzejsi, kakav je igrac Uros Lukovic?

Koliko se secam, Petar Despotovic je igrao u reprezentaciji sa Macvanom, Keseljom, Stefanom Markovicem kad su osvojili Svetsko juniorsko prvenstvo u Novom Sadu. Tu je igrao i Stefan Stojacic. On njega sam ocekivao vise, ali ima jos vremena da postigne nesto vise
Znam ko je ali ga nisam prepoznao na terenu..To je ona ekipa iz 2007 godine...
Nego ovo za Urosa i mene zanima. Daj boze da je barem jedan Ljubisavov sin nasledio sut za njega. Ovaj Marko je ocajan u tom segmentu. Cale im je bio strasan igrac, centar sa mekom rukom, suv i vizljast , inteligentan igrac. Kada postavi blok onako koscat , imas masnicu deset dana :lol: :lol:
Nadji finale KLS -a Ruma -KKP s pocetka devedesetih i videces kakav je zmaj bio cale od ove dvojice. Glavni igrac Rume u to vreme, a svojevremeno prvotimac KKP
By Jaycee Carroll
Aaaa gde ste me bas za Urosa pitali,pa on ima gori sut od Dvajta Haurda pa vi sad mislite kakav sut ima.Ali Uros ima odlicnu visinu,lako se odmotava i sve zakucava.Na svaku utakmicu belezi dabl-dabl i igra kao zmaj.Njega je kod nas doveo nas trener(njegov otac) Ljubisav,Uros je tad bio trom i mogao je samo 2 minuta da istrci,odmah je trazio izmenu,pojedini ljudi kazu da ga je Ljubisav sa kafane izvuka da napravi od njega korektnog igraca.I tako i bi,Uros igra majstorski,preko njega kos ne mozes postici,postavicu neke njegove klipove pa sami presudite.Navodno je odbio MZT zbog toga sto mnogo postuje nase navijace,a poznato je da je veliko rivalstvo na relaciji Kumanovo - MZT.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.