Novica je juce igrao odlicno, mozda zbog motiva... izdominirao je Savovica i pogadjao nekoliko puta, kao da mu se vraca sut ali ne onako kako ga mi pamtimo, takodje ima koju kilu viska sto je logican splet dogadjaja, pa mi deluje nekako cudno i nepokretljivo, ali kada uzme loptu i krene u dribling demantuje me.
Dangubic mi se svideo kako je odigrao, Micic takodje odlican, i dominacija Bobija, uz raspolozenog Novicu i Avramovica koji je solidno sutirao, to je odlicna okusnica za Aba ligu sl godine

barem se nadam tome
Megini momci su me odusevili... tako se igra kada imate jednog nadprosecnog igraca u bilo kom pogledu, igra se podredjuje njemu dok ostali imaju priliku da se dokazu jer je paznja preusmerena na Bobija
utisak meca prodor Dangubica ili Drce nisam siguran i kada je otisao iz table pas u vazduh, klasicna vertikala, koju kupi Bobi i ukucava u kos onako dzukacki. takodje dominator kako kuca preko Brauna nakon skoka(uvacene lopte iznad Braunove glave) u napadu... sve u svemu zasluzena pobeda.
@Karabu izvinjavam se bio si upravu sto se Lukovica tice i ocu i ja Dangubica u svetom dresu !