Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Lepus
Mega je igrala dok ju je isao sut. Pocetkom drugog poluvremena Novici je bilo dovoljno pet minuta da zasere sve sto se zasrati moglo (oprostite na rjecniku, ali ne znam sta bih prikladnije napisao). Bogdan igrao odlicno, jedva cekam protiv Zvezde da vidim da li je to bio samo bljeska ili najava svjetlijih dana. Vasa igrao odlicno, mnogo bolje izgleda na terenu od Westermanna (ovdje sam mnogo subjektivan).
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Moi aussi danas prvi put u zivotu gledao Vasu Micica. Onaj momčić ( beše '94. zar ne? ) i gradjom i facijalno izgleda kao mator. Bice odlican igrac nadam se, samo da dobro razmisli gde ce posle Mege.
Drago mi je da vidim da je dobro izasao iz povrede ukrstenih ligamenata, I tako je krajnje vreme da neki hot prospect nase reprezentacije pruza takvu igru. Zanima me samo kako bi se snasao u vecem klubu, eto da se ponovim.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da Micic mora dobro da izabere buduci klub jer je on igrac koji mora da bude makar druga, ako ne i prva napadacka opcija. Mali je rodjeni poenter i ne bi trebao da ide u klub u kojem ce biti samo usluzni servis.
Korisnikov avatar
By Lika
Nisam baš upućen u ostatak lige, pa me zanima koji klub ima najveće šanse uz ABA ligaše?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lika napisao:Nisam baš upućen u ostatak lige, pa me zanima koji klub ima najveće šanse uz ABA ligaše?
Sloboda i Konstantin su najslabiji i nemaju sanse jer se nisu ni pojacali pred Super ligu,a Konstanin je u krizi jer im kasne plate koje su ipak izgleda isplacene,otisao im je trener Djokic bivski trener FMP.
Najvise sansi imaju Vojvodina i Mega Vizura.Vojvodina jedina ima 12 igraca u svom sastavu,a doveli su sada Boltica koji je odigrao dobro+Markovica i Mileta Ilica koji se tek uklapaju u ekipu.
Ipak ja verujem da i Metalac moze dosta.Dasic i Bakic su dobar tandem za punjazu.Imaju na beku i Stefana Zivanovica koji ima prosek od preko 12 poena ranije je igrao za FMP a leta 2011.godine je igrao i na Univezijadi za Srbiju kad smo predodjeni Lucicem uzeli zlato.Tu im je i krilo Balmazovic koji je podbacio protiv Vojvodine.Na beku im je i Kruscic koji isto daje preko 10 poena tako da sa BAKICEM,KRUSCICEM,ZIVANOVICEM,DASICEM I BALMAZOVICEM IMAJU DOSTA DOBRIH IGRACA U ROTACIJI NA POZICIJAMA 2-3 PLUS DASIC MOZE I 4.Imaju i Mijovica na krilnom centru.
Fali im bolji plej i ne znam ko im je rezervni centar i kakav im je on.Vranes im je verovatno startna petica,a mozda i gresim
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Sub Mar 30, 2013 10:20 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Lika napisao:Nisam baš upućen u ostatak lige, pa me zanima koji klub ima najveće šanse uz ABA ligaše?
Sloboda i Konstantin su najslabiji i nemaju sanse jer se nisu ni pojacali pred Super ligu,a Konstanin je u krizi jer im kasne plate koje su ipak izgleda isplacene,otisao im je trener Djokic bivski trener FMP.
Najvise sansi imaju Vojvodina i Mega Vizura.Vojvodina jedina ima 12 igraca u svom sastavu,a doveli su sada Boltica koji je odigrao dobro+Markovica i Mileta Ilica koji se tek uklapaju u ekipu.
Ipak ja verujem da i Metalac moze dosta.Dasic i Bakic su dobar tandem za punjazu.
Kako smes da zaboravis i Air SLavkana u Metalcu!!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
A Karabu skinuo mrak. ;)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26