Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Gira PFC
Zex88 napisao:Ja imam sbb,ali sam za 500 dinara uzeo i svih 5 Arena preko Polarisa..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока

Zex, isti si "slučaj" kao ja... ista fora. Tih 500 dinara mesečno za POLARIS nije mnogo, a imaš svih 5 Arena. Čini mi se da je to najbolja opcija, jer tako imaš i sve Arene i mogućnost da uzmeš i sve Sport klub kanale. I sve je to super, ali je činjenica da retko uspevam da ispratim mečeve koje bih želeo. Crtaći i tinjdžerske serije uzeše primat. :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
Meni ortak pre godinu-dve instalirao neki program na lapsi topsiju za sve Arene, za džabe gledam, slika kul, nema seckanja. Jedino kad meni net nestane jednom u zilion godina bude sranje.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
The Answer napisao:Meni ortak pre godinu-dve instalirao neki program na lapsi topsiju za sve Arene, za džabe gledam, slika kul, nema seckanja. Jedino kad meni net nestane jednom u zilion godina bude sranje.
Koji program?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
MookieBlaylock napisao:
The Answer napisao:Meni ortak pre godinu-dve instalirao neki program na lapsi topsiju za sve Arene, za džabe gledam, slika kul, nema seckanja. Jedino kad meni net nestane jednom u zilion godina bude sranje.
Koji program?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Na ikonici piše SF telekom, šta i kako dalje pojma nemam, ja samo kliknem i gledam.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
skeske napisao:Dinamik u epizodi "Kucamo na vrata zaboravljenih asova" :D
Kako bre to, zar Muta ne forsira klince od 16 leta ? :lol:
Korisnikov avatar
By BogdanB
@answer

Nije nesto slika, gledam preko toga ali program sto sam pre koristio, bila mnogo bolja slika ali nekoliko meseci ne radi Arena 1 koja je potrebna :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne znam, meni je ok, doduše nikad se ja nisam ložio na te ful ha de sajans fikšn zzlbzl ekstra rezolušn njesra.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 46
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]