- Pet Okt 07, 2016 2:44 pm
Karaburac napisao:Ja sam donekle upoznat sa nekim igracima, ali nemam neko opsirno znanje o njihovim kvalitetima.da, vidim dosta djece tu, ali slabo znam ikoga. čitam da planiraju trenažni centar, teretane i sl. ili već valjda imaju nešto od toga. djeluje da će se u Srbiji sve više ići na te projekte tipa Mega. valjda poučeni Miškovim iskustvom gazde hoće do dobre zarade prije svega prodajom i pravljenjem mladih igrača, a opet sa druge strane dobro je što će ti momci imati gdje da igraju. rekao bih da je baza dosta široka čim imaš tri relativno mlada tima, solidno popunjena, plus vidim i da je Smederevo u toj nekoj priči kao filijala Mege. iz nekog tog kvantiteta bi trebao da ispliva kvalitet.
Cabrilo je igrao u sportsworldu iz NS-a, gde je imao dobre brojke (igrao 4 i 5, bio dobar bloker), onda presao u Megu i tamo nije bio bas tako impresivan.
Grusanovic, sin legende domace lige, igra 2 i 3, mrsav, pristojan sut, ali nista vise od toga. Po meni ima prostora da napreduje, ali ne previse.
Beslaca nikad nisam gledao, cini mi se da je ponikao u Vrscu, a onda igrao nesto malo u Smederevskoj Palanci.
Katnic je vazio za velikog talenta nekad davno, plej, ali su ga povrede osakatile.
Cirkovic je valjda onaj bekcic iz Zemuna, u juniorskoj konkurenciji je bio jedan od boljih, igrao za neke U selekcije.
Gavrilovic je cini mi se ponikao u KG-u, igra krilo, posle studirao u Americi gde je imao neke mizerne ucinke.
Stevanovic je prosle sezone igrao u Borcu iz Cacka, bio Dzikiceva zelja, ali eto izabrao je Dynamic.
Tornjanski mi je poznat zbog imena, ali da me ubijes ako znam odakle.
Vuk Vulikic... E sad, ima dva Vulikica u mladjim kategorijama, jedan je valjda bio u Zemunu, drugi u Megi i jedan je vazio za dosta boljeg od drugog. Koji je ovaj od ta dva nemam pojma, Bojdo bi mogao da nam razresi misteriju.
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula