Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Jomer
najveca glupost sto oni uopste igraju ovu ligu a ne da idu u ABA ligu, nemoj da se igramo zmurke, svugde u svetu takvi klubovi igraju rang nize bez mogucnosti promocije u visi rang gde se takmici A tim
zalazes se ovde kao za neku Srpsku kosarku a direktno ovim podrzavanjem skrnavis ono malo sto je ostalo od nje
Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:Sta je biloo sa Luvavuom?
Pa realno je da FMP bude dostojan rival i Megi i Partizanu.

Luvavu je povredio skocni zglob kao i Ivanovic

Mega je laksi protivnik od Partizana koji ima dosta iskusnije igrace, dok Mega igra sa puno energije u igri a tu FMP moze odgovoriti, koliko se seccam da je u pauzi pred pocetak KLS-a FMP dobio jednu pripremnu protiv Mege.
Korisnikov avatar
By skeske
Jomer napisao:najveca glupost sto oni uopste igraju ovu ligu a ne da idu u ABA ligu, nemoj da se igramo zmurke, svugde u svetu takvi klubovi igraju rang nize bez mogucnosti promocije u visi rang gde se takmici A tim
zalazes se ovde kao za neku Srpsku kosarku a direktno ovim podrzavanjem skrnavis ono malo sto je ostalo od nje
Ne znam da li se meni obracas ali da odgovorim. FMP kao i Mega je blago Srpske kosarke, mnogo mladih igraca koji dobijaju sansu. E sad, sto je Mega menadzerski klub ili FMP tim Zvezdinih mladih igraca je nekosarkaska tema. Meni licno ne smeta, ne bi mi smetalo ni da Partizan ima drugi tim, ni neko treci, niti mi smeta Mega, cak naprotiv. Svidjaju mi se ekipe sa mnogo mladih igraca i to je jedino bitno.
Korisnikov avatar
By Jomer
tebi sam se obratio bio si iznad mene, kad si napisao Partizan i da je brat rodjeni ja bi to kritikovao, to je van svakih sportskih nacela, i to je samo ovde dozvoljeno svi znamo i zasto, nikavo blago nego unistavanje sistema koje cemo uskoro osetiti, u poslednjih 5-10 godina je na primer vise dao reprezentaciji RKG koji se takmicio sportski nego ova prica koja je eto blago
Korisnikov avatar
By skeske
Ne znam koji sistem ce se srusiti? Razumijem ja vas, ali eto reci cemo da je FMP klub za sebe, igraci imaju potpisane ugovore sa njim, neki igraju na pozajmici i to je sve regularno cini mi se. Mozda grijesim.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Partizan je imao svoj B tim, kad je uvedeno pravilo da ne sme da igra ni Prvu B ligu, doneta je odluka o rasformiranju.

Sa druge strane imamo FMP koji je de fakto B tim Crvene Zvezde koji se bori za ABA ligu.

Ako to nisu dvostruki arsini, jebem li ga sta jesu. Pretpostavljam da smo mi budale sto nam se B tim zvao Partizan B, a ne Udarna Brigada.
Korisnikov avatar
By MileBL
Vjerovatno kroz papire nemaju veze CZ i FMP, a i sve da imaju najmanji problem je to rjesiti
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Karaburac napisao:Partizan je imao svoj B tim, kad je uvedeno pravilo da ne sme da igra ni Prvu B ligu, doneta je odluka o rasformiranju.

Sa druge strane imamo FMP koji je de fakto B tim Crvene Zvezde koji se bori za ABA ligu.

Ako to nisu dvostruki arsini, jebem li ga sta jesu. Pretpostavljam da smo mi budale sto nam se B tim zvao Partizan B, a ne Udarna Brigada.
Isto je bilo i sa Teleoptikom u fudbalu kad su usli u drugu morali su da potpisuju igrace sa dvojnim ugovorima samo za Teleoptik. Brzo su skontali da im se to ne isplati pa su ispali iste sezone.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 218

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]