Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja navijam za Konstantin ili Slobodu uz Vrsac.Kakav bre FMP.Samo sto su Zvezdina filijala mozda zato da udju
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se Gajo, Nis, Krusevac, Uzice i Valjevo zasluzuju da vide najbolje nase ekipe uzivo. Sto se Novog Sada tice, su sam suzdrzan. Vojvodina i pored dobre ekipe pati od slicnog problema kuliranja navijaca kao ranije Hemofarm, pa mi je to malo truba. Poseta u Uzicu je najbolja, u Valjevu malo slabije, ali dobra. Ocekujem da ce i u Krusevcu biti dosta publike. Jedino su Nislije malo rezervisanije kada je pitanje podrska Konstantinu, ali i tu bi dolazak Zvezde, Partizana i RKG-a mogao da dovede navijace na tribine, pa bi mozda i Konstantinu krenuli malo bolji dani u tom smislu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Navijaci Vojvodine posle fuzije sa NS je vise ne prate.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tamis postao prva, a verovatno ce biti i jedina ekipa, koja je oba puta pobedila Vojvodinu :clap:
Veliko bravo za Pancevce :clap:
Vojvodina najavila da ce za superligu dovesti na poziciji pleja Boltica iz BKK Radnickog. Boltic ukoliko je zdrav ce biti sjajno pojacanje, jedan od najboljih kradljivaca lopti u kls-u vec godinama u nazad. Nazalost ima istoriju problema sa ledjima, pa je dosta odsustvovao ove sezone.
Filip Covic se izgleda teze povredio na gostovanju Vojvodine u Zelezniku, tako da je neizvestan do kraja sezone.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Tamis postao prva, a verovatno ce biti i jedina ekipa, koja je oba puta pobedila Vojvodinu :clap:
Veliko bravo za Pancevce :clap:
Vojvodina najavila da ce za superligu dovesti na poziciji pleja Boltica iz BKK Radnickog. Boltic ukoliko je zdrav ce biti sjajno pojacanje, jedan od najboljih kradljivaca lopti u kls-u vec godinama u nazad. Nazalost ima istoriju problema sa ledjima, pa je dosta odsustvovao ove sezone.
Filip Covic se izgleda teze povredio na gostovanju Vojvodine u Zelezniku, tako da je neizvestan do kraja sezone.
Dobar je Boltic kad bi igrao kao za BKK Radnicki prosle godine bilo bi dobro pojacanje.Nego hoce li dovoditi oni centra koji moze da parira Marjanovicu,Katicu,Lovrenju,Vardi???
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:@Obilicu

Nema u Srbiji takvog centra.
Mile Ilic,Milovanovic iz Zvezde,pa cak mozda i Balaban koji igra u Rumuniji i daje oko 5 poena za 15 minuta na terenu.Nije Balaban za prvog centra ali za 15 minuta ne bi bio toliko los.Naravno Mile Ilic bi im bio najbolje resenje,a mislim da je i za Milovanovica bolje da igra negde nego da greje klupu u Zvezdi.
Nadam se da ce neka ekipa koja udje u Super ligu da dovede Jereminova,Igrutinovica,Bogica Vujosevica jer su to momci koji treba da igraju sto vise,a i dobri su igraci.Svi oni bi mogli da igraju i Jadran sledece godine makar 15-20 minuta.
Sljivancanin bi takodje bio dobro resenje.Popadic koji je 89 godiste iz Smedereva isto moze biti zanimljiv bek.
Sto se tice centara ne znam da li si pratio Sibalica iz Smedereva?Jer on 5 ili 4?I Sasa Mijailovic iz Sloge moze biti dobar centar za neku nasu ekipu
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &sc[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige