Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
Stiglitz napisao:
student_prava napisao:Samo da se neko ne povredi,ko na klizalistu
Ovako vise ne moze ili da se igra u bg ili da se postuje kapacitet hale, ili mozda nesto trece da predjemo na hokej :mrgreen:
A sta mislis zasto je Jakavi dobro igrao? :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne znam za vas, ali mene su sudije pojele, svaki kontakt faul.
Nije niko suđenjem favorizovan, ali svaki jebeni kontatk faul na obje strane.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Zex88 napisao:
Stiglitz napisao:
student_prava napisao:Samo da se neko ne povredi,ko na klizalistu
Ovako vise ne moze ili da se igra u bg ili da se postuje kapacitet hale, ili mozda nesto trece da predjemo na hokej :mrgreen:
A sta mislis zasto je Jakavi dobro igrao? :D
haha hokej, magla ko na Alpima navikao (uslovi kao u Torinu :lol:)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mislim da sam pre preporucivao ovde kliksport. To je samo za ljude koji koriste mts usluge. Ja sam tu gledao nekw utakmice I sve pohvale imam za njih.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
Pobednicki.. :D

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=k6-Pb_xEFG8[/BBvideo]
Korisnikov avatar
By BBBbbb
BogdanB napisao:Mislim da sam pre preporucivao ovde kliksport. To je samo za ljude koji koriste mts usluge. Ja sam tu gledao nekw utakmice I sve pohvale imam za njih.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Sad moze svako, ne mora nista od telekoma da se ima, treba samo platna kartica i to je to.
E sad sto u tom streamu nisam imao ton skoro celo drugo poluvreme to je druga prica. Ae sto nije neka rezolucija, ali to sa tonom je opasno islo na zivce.
Korisnikov avatar
By The Answer
Stvarno ne znam sto ljudi toliku muku muce sa tim linkovima, evo pune dve sezone ja celu ABA, EL i NBA kad stignem gledam na linkovima, ne koci, slika ok, meni dosta. Imam dve opcije koji nikad nisu zakazale i jos par cisto da se nadju ako je prenos na sk3 ili arena3-4, drzim i u bukmarksu i sve cet'ri u vis. Mislim da je to da li koci ili ne vise do masine nego do linkova, u stvari ne mislim, ubedjen sam.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gresis Odgovore, kvalitet linka zavisi prvo od kvaliteta samog linka, a drugo od toga na koliko se ljudi deli. Sto se vise ljudi nakaci sve vise secka i pravi problem. Ukoliko se ti nakacis prvi mozda te to zaobidje, ali kad se prikljuciv kasnije na preporuku uglavnom bude ocaj.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam ovo gledao preko YT,ok je bila slika,seckalo je vrlo malo i to pocetkom trece..
Korisnikov avatar
By The Answer
Pih, moguce, znam samo da meni bas retko koci, a da ortaku/komsiji isti link secka, meni lap top neki asusov (ne razumem se u marke), a njemu obican komp. Vrlo je moguce da si u pravu, posto sam ja na linku obicno bar pola sata pred mec, narocito pred Zvezdu u EL i derbije, za Krka-Igokea bas i ne zurim :D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 46
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]