Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By divac
Videt ćemo danas,baš me zanima koliki je kvalitet između KLS igrača i ABA igrača,ima li gde prenos utakmice?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ima u Pioniru, dodjes uzmes kartu i gledas tekmu :D

Salim se, prenosi Arena, tako trk u neku kladionicu ako nisi iz Beograda i baci pogled. Imas i temu o Kupu pa mozes tamo da napises zapazanja. Juce je OKK-Radnicki bila egal utakmica 25 minuta, posle je OKK krenuo da pada. U principu razlika je ogromna u fizickom smislu, tehnicki ima momaka iz KLS-a koji su sasvim pristojni.
By divac
Na žalost ne živim u Srbiji nego u Austriji,ali probati ću naći prenos na internetu :)

Ma taj kup je ionako izgubio smisao igranja pa verujem da treneri u početku daju šansu mlađim igračima pa tek onda kada vide da ne ide sve lagano onda stave ove iskusnije da to reše,jer ipak bi bio blam da jedan ABA ligaš izgubi od KLS tima....a nitko ne želi izgubiti posao radi experimentiranja :P
Mislim da će se tek velika razlika videti kada počne super liga i kada počne borba za ABA ligu....mislim da će onda razlika u koševima biti još i veća u početku....tako je svake godine pa ne sumnjam da će i ove biti tako ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
divac napisao:Na žalost ne živim u Srbiji nego u Austriji,ali probati ću naći prenos na internetu :)

Ma taj kup je ionako izgubio smisao igranja pa verujem da treneri u početku daju šansu mlađim igračima pa tek onda kada vide da ne ide sve lagano onda stave ove iskusnije da to reše,jer ipak bi bio blam da jedan ABA ligaš izgubi od KLS tima....a nitko ne želi izgubiti posao radi experimentiranja :P
Mislim da će se tek velika razlika videti kada počne super liga i kada počne borba za ABA ligu....mislim da će onda razlika u koševima biti još i veća u početku....tako je svake godine pa ne sumnjam da će i ove biti tako ;)
Aj pogledaj rezultate prosle i pretprosle sezone pa razmisli o ovom boldovanim.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ljudi se raspadaju pod kosem, a dovode pojacanje na poziciji na kojoj im igra ''zvezda'' ekipe...
Korisnikov avatar
By Lepus
FMP - OKK Beograd u 18h, RTS2.
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]