Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po kom li su principu odredjivali ko ce igrati na ovoj utakmici da mi je samo znati? FMP poslao 4 igraca, a nijedan od njih nije Cvorovic... Nema Pilcevica, nema Bakica, nema Novaka (aj on je bolestan), nema Kljajevica, Malidzana, Mandica, Tasica, Dujkovica, Cvorovica... Sa druge strane tu zalutase bukvalno Strahinja Micovic, Kaplanovic... Bas mi nije jasno kojim su se principima vodili. Prosle godine je ekipa KLS-a bila mnogo realnija (mada je i tad bilo par cudnih izbora).
Korisnikov avatar
By Nookie
Pazi Kaplanovic doso pre 2 nedelje,i evo ga odma u timu lige. Za Pilicevica jos mogu i da razumem,prelazi u KG i to,Novak povredjen. Za njih dvojicu mogu da razumem sto ih nema...
Zasluzili su da se nadju na spisku ii Zagorac i Dundjerski i Radenkovic...
Korisnikov avatar
By Karaburac
To ti kazem, od 12 igraca sa najboljim prosecnim indeksom samo 2 su se nasla u ekipi KLS-a :?
By Edibledi
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=103036
Фалио је Загорац '95, Тодоровић '91, Ђорђе Милошевић '94, Чворовић '94. уместо Каплановића, Дујковић би био атракција са 226цм...
Ал добро, победили смо :D .
Korisnikov avatar
By Karaburac
Milosevic je 93' :). Ma to je revijalan mec, samo sam rekao da mi je malo cudan izbor ljudi bio, nista vise.
Korisnikov avatar
By Nookie
Kaze Tomasevic da je Beograd glavni kandidat za Kup....vazno da se radi na popularizacji i decentralizaciji kosarke
Korisnikov avatar
By miki
KLS dobija zvanicnog sponzora i potpisce ugovor sa RTS koji ce prenositi njihove utakmice.Prva utakmica koju bi trebali da prenose je 11.januar Tamis-Napredak
Korisnikov avatar
By Gaja
miki napisao:KLS dobija zvanicnog sponzora i potpisce ugovor sa RTS koji ce prenositi njihove utakmice.Prva utakmica koju bi trebali da prenose je 11.januar Tamis-Napredak
Lepo,lepo,bas me cudilo sto ne prenose jer su prosle godine prenosile petkom tekmu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jos ako im se tv ekipe nekad maknu sa poteza Sumice-Zeleznik-Pancevo-Vrsac bice jos bolje.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]