Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vlade Djurovic ce izgleda da preuzme OKK Beograd, ako se to desi mislim da ce im to biti najvece pojacanje do sada.
Korisnikov avatar
By ofkovac
mozda nivo igre skoci ali bez pojacanja nece ni on moci bog zna sta...drca i sepa ne znaju gde udaraju, malidzan totalno bezidejan a igra 35. minuta, nama je bre bojic prva opcija na pet a druga opcija je micevic koji nema sta da trazi tu...djuran, zaric, stojadinovic, sva trojica nisu videla teren prosle sezone u fmp-u...ekipa smuti pa prospi...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi, ja licno mislim da nema OKK po imenima uopste losu ekipu, ali da su trenutno i igracki i timski u ocajnoj formi i mislim da u tom segmentu iskusan trener to moze da ukomponuje. Slazem se da Micovic nema sta da trazi na 5 jer je on nesto izmedju 4 i 3, tako da je to zaista smejurija. Bojic na 5 mi je jos i ok u ovakvoj ligi, on je i onako petica zarobljena u telu cetvorke. U ligi ni onako nema nesto dominantnih petica da mu prave ogroman problem, fali rezerva definitivno. Sepa dugo nije igrao, docice on na svoje i pored hronicnog bola u preponama, a Drca ma koliko se trenutno raspadao je ipak klasa za ovu ligu samo ga treba malo utegnuti. Sta znam, fali igrac pod kosem to je vidljivo iz aviona, mislim da bi jedan ''kvalitetan'' igrac mnogo tu promenio i trener da ih dovede u red i mogla bi to potpuno druga ekipa da bude.

Znas li mozda sto je Vrsac raskinuo saradnju sa Balabanom, jel ovaj vec nasao novi ugovor ili su zakljucili da je previse truo? Kako je odigrao prva dva kola ne kapiram ko njega hoce da uzme, zato se cudim.
By Edibledi
http://www.kosarka24.com/vesti/kls/9962 ... a-iz-vrsca
Dva odlaska iz Vršca
Košarkaški klub Vršac sporazumno je raskinuo saradnju sa centrom Darkom Balabanom i bekom Stefanom Stefanovićem, saopšteno je na klupskom sajtu.
Od Balabana se očekivalo da će biti pouzdaniji oslonac pod košem, a u prva dva kola je ubacio ukupno sedam poena. Bivši centar Partizana, Crvene zvezde, Smedereva, BKK Radničkog i Targu Mureša je pobedi protiv Napretka je skupio 10 indeksnih poena, dok je u porazu od Smedereva imao šest.

Dvadesettrogodišnji Stefanović je sa ekipom bio od početka priprema, a u prva dva kola se nije upisao u strelce. U karijeri je bio član i čačanske Mladosti, Grocke, Mega Vizure, a igrao je i u Bugarskoj.

Ekipa Olivera Popovića posle dva kola Prve košarkaške lige Srbije ima skor 1/1. U prvom kolu je u neizvesnoj završnici savladan Napredak, a u drugom je zabeležen ubedljiv poraz na gostovanju Smederevu. U sledećem kolu, Vršac dočekuje OKK Beograd.
Korisnikov avatar
By dachakg
Vojvodina izgubila od Konstantina 64:58 i to im je treci uzastopni poraz! Ako ovako nastave,ne da nece da se bore za Superligu,nego ce da strahuju i za opstanak!
Inace za Vosu nije igrao Borisov (ne znam stvarno zasto)! :think:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cim sam ja dosao u Novi Sad oni propadose.U fudbalu ispusise za Ligu Evrope,u rukometu ispodose u zadnjem kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona,u kosarci ne platise pozivnicu,u vaterpolu nisu kao pre...Ocaj zivi.Zato imaju koncerte Severine i Cece(cak dva puta)u Spensu.

Sutra idem da gledam pobedu kosarkasica Sapca nad Kragujevcem u pola 5,a mozda ostanem i na muskarcima koji igraju protiv Pirota od pola 8 u hali Gimnazije.
By Edibledi
Јел Никола Малешевић отишао из Слободе Ужице или се, не дај Боже, повредио?
Сазнао: Отишао у Сласк Вроцлав пре 2-3 дана.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Posle pobede nad Mladosti iz Cacka,a zatim poraza od Proletara iz Zrenjanina vreme je da OKK Sabac ubelezi drugu pobedu na domacem terenu protiv Pirota.Ocekujem dobru igru Ivana Miljkovica,a da Todorovic ne siluje u sutu za tri poena jer je ipak centar,a ne bek suter.Od beka sutera koji kopira Andjusica po onom stezniku na ruci ocekujem 3-4 trojke.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Edibledi napisao:Јел Никола Малешевић отишао из Слободе Ужице или се, не дај Боже, повредио?
Сазнао: Отишао у Сласк Вроцлав пре 2-3 дана.
I Sloboda odmah razmontirana. Puno im je znacio. Bas mi je krivo sto nije ostao u Slobodi, verujem da bi bio ubedljivo najbolji igrac lige.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa bilo je samo pitanje vremena kad ce otici. Jbg, to je nasa realnost.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]