Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Ne mogu da pokapiram kada i kako da menjam tim; svaki put kada se logujem ne mogu da uradim ama baš ništa, i tim me zakopava iz kola u kolo. Inače, Zexxxonja je bio dobar da formira tim po mojim uputstvima dok sam bio na moru. Takva dvostruka limitiranost u samom startu nije viđena na našem forumu. Ko zna gde će mi kraj biti ako ukapiram kako da izvršim jbne izmene.
Karabur, Vega...Tc,tc,tc...Bez njih je kao ABA liga bez...Zadra i Splita :D
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

A sto je najgore,tim je dobar,ali pun preplacenih igraca.. :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gale napisao:...

Karabur, Vega...Tc,tc,tc...Bez njih je kao ABA liga bez...Zadra i Splita :D
:laughing-rolling:
Takva vremena došla, dobri moj Gale, kad nema Splita dobra je i Sutjeska :) .
Iskreno, žao mi je što sam kao pička pobegao sa megdana ne fantaziram sa vama, ali, znate, ja odmor čekam godinu dana, ovo gde sada idem čekam skoro frtalj veka...
Gledaću šta budem mogao od utakmica, ali ostatak vremena planiram da provedem izgubljen u lavirintu ulica Alfame. Stvarno mi ne pada na pamet da usput još zbrajam indekse. ;)

Planirao sam da navijam za tebe, ali sada, kad znam da ti je Zex sastavljao tim... pa, nisam baš toliki mazohista :?
Korisnikov avatar
By Lucky
Prvi veliki zajeb kod mene: izbacio Belinelija a ubacio mucenog Maciuliusa, u ocekivanju litvanske rapsodije i spanske odbrane na bekovima, kad ono sve obrnuto. Da bar imam Gasola. :cry:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]