Korisnikov avatar
By Lucky
Hvala Mile.
Stvari u fantaziju polako dolaze na svoje mjesto. :D
Konacno dodjoh do laptopa i sada cu da odgledam nas mec sa Spancima. Ovaj sa svabama ide nakon toga ako ga nadjem na netu.
Samo da se zahvalim Heisenbergu sto mi je poslao link. Pojedoh se sto ovo prvenstvo ne mogu pratiti, ali ko zna kakav bih onda bio u fantaziju.
Veliki pozdrav za Galeta, fantazi vedetu, sto se prikljucio igri nakon odsustva sa foruma, mada, ako je suditi po rezultatima do sada, kao i da ne ucestvuje. Ili mozda tempira formu za knock out fazu? :lol:
Gale care, ti si bar hrabro izasao na crtu, a ne kao Vega koji vedri i oblaci po muzickom dijelu foruma, a ovamo ni da proviri. :naughty:
Korisnikov avatar
By Gale
Ne mogu da pokapiram kada i kako da menjam tim; svaki put kada se logujem ne mogu da uradim ama baš ništa, i tim me zakopava iz kola u kolo. Inače, Zexxxonja je bio dobar da formira tim po mojim uputstvima dok sam bio na moru. Takva dvosturka limitiranost u startu nije viđena na našem forumu. Ubacio je ponekog italijana više nego što sam hteo, ali šta sad, ko će ga kriviti? Italijani su delovali kao napucivači statistike.
Bojan Bogdanović, kojeg sam ja tražio, se onesvestio u prvoj utakmici.
Milutinov ( Zexxxova zamisao) nije ni ulazio (Saletova zamisao).
Itd.
Ako uspem da izvršim izmene, biće to neopisiv come back!

Karabur, Vega...Tc,tc,tc...Bez njih je kao ABA liga bez...Zadra i Splita :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]