By serbianhoops
Ženska reprezentacija Srbije je dobila veliko pojačanje. Uprkos ranijim izjavama, jedna od najboljih evropskih igračica Ivana Matović (197 1983 Fenerbahče), namerava igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj narednog leta. :clap:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
serbianhoops napisao:Ženska reprezentacija Srbije je dobila veliko pojačanje. Uprkos ranijim izjavama, jedna od najboljih evropskih igračica Ivana Matović (197 1983 Fenerbahče), namerava igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj narednog leta. :clap:
Imas li neki tekst uz ovo.
Sjajno pojacanje uz ekipu koju Maljkoviceva spremu u Partizanu+Anu Dabovic i jos neke devojke mozemo do cetvrfinala.Posle sta bude
Korisnikov avatar
By Peja
jel prati neko ima zavrsni turnir za devojke do 19 godina
finale zvezda korac
3 mesto sabac vrsac
Korisnikov avatar
By ofkovac
nase devojke se plasirale u 1/4 ep do 18 godina u hrvatskoj gde ce igrati sa ruskinjama, sinoc je nas selektor odmarao najbolje igracice protiv francuskinja ali cisto sumnjam da ce to nesto znaciti jer sam ruskinje gledao uzivo sa spanijom i utisak je da su dosta jace, ali kako poznata fraza kaze lopta je okrugla...na ovom turniru briljira aleksandra crvendakic, drugi strelac, drugi skakac i prvi asistent za sada na turniru...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:jel prati neko ima zavrsni turnir za devojke do 19 godina
finale zvezda korac
3 mesto sabac vrsac
Ovo je bila greska jer koliko znam Sabac je prvak Srbije do 19 godina.Mada ko ce ga znati(kad niko ne prati zensku kosarku)mozda su Sapcanke bile 3.
No evo slike sa tog turnira.Moram sutra pitati devojke koje su bile na tom takmcicenju prve ili trece.
http://jovanavidakovic.weebly.com/uploa ... 3_orig.jpg
Korisnikov avatar
By miki
Ladno Djilas fura sa Anom Dabovic,ja sam izneverovao,Djilas se bas posvetio kosarci u svakom smislu :D ,sta ti je ljubav ne zna za godine (22 godine je razlika izmedju njih jbt ) :o
Golupcici :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro je mene nisu uhvatili kako nadgledam treninge ZKK Sapca zbog odredjenih kosarkasica. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: