Zex88 napisao:
BogdanB napisao:

Kako nas je usrala, auuuuuu u stilu dende

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Sto neko napisa,Ana u stilu Gagica :D

Da vidimo sta ce sad Mica Starletica da pise po insta kad je njena sestra direktni krivac

Mada ne mogu ni da joj zamerim mnogo, igrala je sa jednom rukom protiv svake logike

Korisnikov avatar
By Zex88

Svakako je to što se pojavila na terenu za svako poštovanje, ali ne znam odakle odsustvo mozga u onoj situaciji.. Pogotovo što je ja ne pamtim takvu..

Milica se sramoti samo tako već godinama..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ana je napravila glup potez, ali nase posle toga nisu dale kos 3 minuta... Nema ko da resi uzima Nevena Jovanovic koja do tada nije dala poen. Sonje sinoc nije bilo na utakmici. Milicka isto nista, mada nije puno ni igrala. Butulija bila dobra, ali zajebala pocetkom cetvrte sa onim pasovima, Stankovicka dobra, Crvendakic solidna.

Korisnikov avatar
By Zex88

Lep uspeh naših.. Šteta za juče, moglo se do zlata..

Čestitke devojkama..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja

Realno, fin uspeh, kad se pogleda unazad od 2012 i onih kvalifikacija kad je ova ekipa okupljena bili smo u vrhu nekoliko godina, uzeli 3 medalje (zlato i dve bronze).

Sigurno će doći do smene generacija i pitanje na šta će ličiti ali videćemo, ovim devojkama i selektorki hvala za sve!

Korisnikov avatar
By Peja

Ne znam šta reći, kao što sam siguran da ovo nije trebala da iznosi u javnost (uključujući i prethodni intervju) tako sam isto prilično siguran da je dobar deo svega istina..

Ali kad sam pročitao "više ćete pročitati u mojoj knjizi" odlučio sam da stanem na stranu Marine Maljković :D

• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: