Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Obilicu priznaj na koga se lozis od njih kad toliko pratis zensku kosarku :D
Ima 2-3 dobre.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:Obilicu priznaj na koga se lozis od njih kad toliko pratis zensku kosarku :D
Ima 2-3 dobre.
Baci neku sliku
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sutra ekipa ZKK Sapca od pola 8 gostuje u Staroj Pazovi.Pazova ima skor 0-2,a mi 3-5 i to ce biti dobra prilika za pobedu.Iako oni imaju tek tri igracice koje daju vise od 5 poena u proseku,a nijedna vise od 9,moramo da odigramo ozbiljan mec i da ozbiljno udjemo u utakmicu.Nadam se i ocekujem pobedu.Uz dobro zalaganje igracica(koje je uvek prisutno),dobru odbranu i jak presing(valjda ce Nina Ninkovic odigrati dobro)i kontrolu skoka mozemo da pobedimo drugi put u gostima ove sezone.
Napred Sapcanke do nove pobede.
Samo hrabro.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras su kosarkasice Sapca zabelezile vrlo vaznu pobedu na gostovanju protiv zadnjeplasirane Stare Pazove.Rezultat je bio 66-57.Nije islo kako treba,ali smo pobedili.Zadnju cetvrtinu smo dobili sa 21-7 sto mi je jako drago.Mnogo ce biti vazno za samopouzdanje ova pobeda i ovakva igra u zadnjem delu.Sledeci mec je kuci protiv Spartaka iz Subotice koji idem da gledam.To ocekujem tezak mec.Ako ga dobro otvorimo mozemo da dobijemo i ja verujem da hocemo.Sada imamo skor 4-5.
U nasoj ekipi najbolja je bila Begenisic(ala Rasko Katic).Imala je 16 poena uz sut za dva 7-11 i 6 skokova.
Adamovic je igrala najvise(a protiv Sumadije nije ni ulazila drugo poluvreme.Zasto samo trener zna).Imala je 14 poena i cak 7 skokova sto je odlicno za beka.
Velisavljevic 11 poena i nazalost samo 9 skokova.Nastavlja sa standardnim partijama.
Ninkovic odigrala sjajan mec i imala 7 poena i 7 asistencija.Samo nek tako komsinica moja nastavi.
Vukovic igrala manje(zbog dobre partije Adamovic) i ubacila dve vazne trojke.
Cosic i Stepanovic lose i imale su znatno manju minutazu.Subasic za 10 minuta 2 poena,3 skoka,2 asistencije i blokadu.
Jovana Vidakovic je podbacila prve tri cetvrtine.No u zadnjoj je odigrala dobro i zabelezila 6 poena i 3 asistencije.Vazno je za njemo samopouzdanje sto je makar zadnju cetvrtinu odigrala dobro.
Korisnikov avatar
By rudonja
svaka cast za trud oko zenskog basketa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
rudonja napisao:svaka cast za trud oko zenskog basketa.
Ma samo Sabac pratim jer mi tamo igra komsinica,neka devojka sto je isla u istu srednju kao ja i nekih par lepih devojaka :D (tacnije dve).
Ove druge mladje devojke sam pratio kad igraju protiv Sapca pa odatle dajem komentar za njih.Naprimer Crvendakic je najveci talenat nase kosarke,Stanacev odlicno organizuje igru,Ines Corda je solidan plej...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sudenje u Prvoj kosarkaskoj ligi za zene na utakmicama Sapca je KATASTROFALNO.Ovo stravno vise nema smisla.Vec drugo kolo su nas pokrali.Sada na 5 sekundi do kraja igracica Spartaka masa dva slobodna i Olga Stepanovic hvata loptu i gradi je.Kosarkasica Spartaka sa ledja nasrce na nju(skoro joj je skocila na ledja) i sudija svira faul od Olge(a ona je nije nicim ni mogla udariti jer je gradila loptu).I tako umesto da bude faul nad Olgom i dva slobodna za nas i nasa pobeda zenski debilski sudija da dva slobodna igracicama Spartaka i one pogode oba i pobede.Nikad nebulozniji faul nisam video od kat pratim kosarku.
Spartak 26 slobodnih,a mi domacin 8.Gde je logika?
Mora nam se zato ovo vratiti na strani gde igramo protiv Studenta iz Nisa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Polenek, Tir i Gorec određeni za selektore mlađih reprezentativnih selekcija
Detalji Datum: Sreda, 04 Decembar 2013 18:03 Autor Kosarka24.Rs Pogodaka: 709

Na 15. sednici Komisije za žensku košarku, održanoj danas u Kući košarke, određeni su selektori mlađih ženskih reprezentativnih selekcija.

Selekciju do 20 godina predvodiće Igor Polenek, trener mađarskog Šoprona i pomoćnik Marine Maljković u Stručnom štabu “A” selekcije.

Iskusni stručnjak Zoran Tir biće zadužen za juniorsku selekciju, dok će brigu o kadetkinjama voditi mladi trener Jovan Gorec.

* Posle više od četiri decenije rada u košarci, a poslednjih 11 u Savezu, legendarni Zoran Kovačić Čivija odlazi u zasluženu penziju. Njega će na mestu koordinatora svih mlađih ženskih reprezentativnih selekcija zameniti Zoran Tir.

* Tradicionalni Memorijal „Gordana Bogojević Kovačević“, četvrti po redu, održaće se 28. decembra u Vršcu. Pre utakmice seniorskih ekipa Vršca i Crvene zvezde (18:00 časova) za koje igrala Gordana Bogojević Kovačević, odigraće se dva meča mlađih reprezentativnih selekcija.

* Kadetska i juniorska selekcija od 3. do 9. januara 2014. biće na mini pripremama u Kragujevcu, dok će U16 selekcija od 31. januara do 2. februara učestvovati na turniru u Istanbulu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]