Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbiljno pratim srpske lige,zanimljivije nego prva dva ranga..Potpuno ludilo bilo u Priboju..4-3 pobedili Borac,posle vođstva Borca od 1-3..2 gola za pobedu postigao Odita..

Smederevo dobilio Mihajlovac i otišlo na +6.. Međutim ima gostovanje u Čačku..

U Beogradu,Zemun i Ofk se prate.. Najverovatnije će se u direktnom duelu odlučivati o pobedniku..

Na istoku se jure Radnički Pirot i Dubočica..3 boda više imaju Piroćanci..

Kod Vojvođana,Tekstilac beži Borcu iz Šajkaša 5 bodova,Hajduk iz Kule kiksnuo u poslednja 2 kola ispao iz trke.. Tu je pičvajz napravio Radnički Sombor koji se povukao iz takmičenja,a bio ubedljivo prvi..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Zašto se somborski Radnički povukao? Čini se da ćemo iz preostale 3 srpske lige dobiti zvučna imena i drugoj ligi sledeće sezone, jedino iz te krš.

Bilo bi idealno da Sartid i Zemun/OFK samo produže u prvu ligu naredne sezone a ne razni IMT-ovi, Grafičari i Železničari bez stadiona u, sada već, trećem najvećem gradu u Vojvodini, kakva jebena sramota.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam pojma,samo su obavestili FSS da se povlace iz lige.. A bili prvi..

MO,uh namesta se i u Super ligi,gde nece i ovde.. Samo iz ove perspektive,mnogo zanimljivije desavanje na tabelama,nego u ligama iznad.. Sto kaze, Answer, bilo bi mnogo zanimljivije kad bi te ekipe pogurale odmah gore..

Videcemo sta planiraju sa Loznicom,Timokom i Dubocicom.. Ne ide da gule sa ovakvim stadionima u trecim/cetvrtim ligama...
By Gsk133
https://www.alo.rs/sport/fudbal/742926/ ... rbija/vest
Da, da svi sanjaju da dodju da igraju za Zvezdu sekto bolesna od novinara sa ovim narucenim tekstovima. Ovaj bezvezni igrac je u rangu onog Badelja ili kako se vec zove sto je iz Australije presao u Zvezdu. Bolje da se pise o 10 mil e koji su oprani i dati Zvezdi da plati porez i o cemu se Terzic hvalio(samo nije rekao odakle mu pare). Ali to u ovakvoj zemlji sa bolesnim medijima nece moci nigde da se procita.
Korisnikov avatar
By Zex88
Krneta golom u 92 doneo tri boda Smederevu na gostovanju Rađevcu..

Korisnikov avatar
By Zex88
A ja sam ceo život svoj..

Nova titula,LŠ.. Međutim,mora ekipa da se unapredi..I na klupi i na terenu..Pogotovo na sredini i u napadu..Tu smo baš tanki.

Korisnikov avatar
By Zex88
Smederevo igralo 3-3 sa pretposlednjom Mačvom..Zajebali sebe samk tako..Mnogo teži raspored imaju od Borca i posle ovog kiksa mislim da će sve stati na meč u Čačku i kući sa FAP-om..
Izgubi li meč protiv Borca,mislim da će Borac otići u rang iznad..

• 1
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2111
Rukomet

Pa oni uvek imaju tim u LS, sto je za nase klubove[…]

Fudbal

Glazer ponovo br 1, ne znam na osnovu cega samo