Teme o ostalim sportovima
By hazarder
Zeks,

Nema svrhe tamo pisati vise, da se forum nije sjebao, ne bi se ni pravio ovaj. Sad kad je vec ulozeno dosta truda, valjalo bi privuci sve clanove sa starog foruma.

Sto se tice tih "talenata", prava slika u kom pravcu ide drustvo. Jebe im se da ostave neki trag, daj samo malo love da se uzme. Ne znam, ja ne razumem razmisljanje navijaca Zvezde, stvarno ne razumem. Mi osvajamo titule, ali pljujemo lopovsku upravu jer imamo svest da nas unistavaju, da su te titule vise plod nekvaliteta ostalih. Dok vi jbte trpite jednog vesica, koji vam je zakopao KK, sada ko zna sta radi u FK, Krcun pomaze zbog glasova i svi se nesto nadaju, a niko da postavi pitanje, daj bre da vidimo ko nas je pokrao i sjebao. Za sve je Tole kriv, a niko da kaze kako su oterali Klea, BArkosa i Abua (isto teza od coveka koji zna fudbal). Necete vi nista da promenite i ako se postavi pitanje ko vas je pokrao, jer je to Srbija, ali bar treba oterati neka govna iz sporta (vesic, rajo, ako je moguce). Sve se plasim da Zvezda nema bivsih igraca i legendi, koji bi se savesno brinuli o klubu, ako im se dozvoli naravno, bez uplitanja lopova i politicara. I za kraj opet teza, fudbal najbolje odslikava stanje u drzavi.

Jos malo u vezi talenata. Bio je skoro Milicic u Cikagu, sedeo je sa nekim drugarima Ciganima. Jos mi drugar ushiceno prica o njemu, prenosi mi Darkove stavove i kaze kako ga kosarka nikada nije previse zanimala, kako ne pamti kada se svojski potrudio, hoce da se povuce u 27. godini, kaze dosta je para namlatio. Ali tom drugaru je najbitnije da je ovaj veliki Zvezdas :angry-banghead: . Zali Boze talenta, kakva je to lobanja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja Toleta krivim u vezi reprezentacije i uredjenja lige,a ic mu ne zameram u vezi Zvezde.

Krivce vidim u upravi,trenerima i nesposobnim igracima.
Na utakmice idem iz dva razloga.
Prvi-volim Zvezdu,drugi-zbog drustva..
Korisnikov avatar
By familija
MILOS OBILIC napisao:Neka danas svako zna da je Zvezda na dva boda od Partizana :animals-dogrun:
Gde trcis druze pred rudu.... :D
Pa mi vam dajemo titulu, al jebi ga vi e necete!!
I posle vam kriv TOLE.... :mrgreen:
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:Ja Toleta krivim u vezi reprezentacije i uredjenja lige,a ic mu ne zameram u vezi Zvezde.

Krivce vidim u upravi,trenerima i nesposobnim igracima.
Na utakmice idem iz dva razloga.
Prvi-volim Zvezdu,drugi-zbog drustva..
Evo brat @zex objasnio!!!!!!
Mada mu je avatar uzasan.... :doh:
Korisnikov avatar
By familija
strelac napisao:Slusam vesti ,kad kaze rezultate utakmica i partizan remizirao u Subotici.

Uzmem daljinski i prebacim kanal,kad Zvezda gubi 2:0 na poluvremenu. :lol:

Onda dodjem ovde i vidim Obilic mu dao po gasu,ali mora jos da pritisne papucicu. :obscene-tolietclaw:
@STRELAC

SVAKA TI DALA za papucicu!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jebes im mater nesposobnu ne mogu da pobede nikog bez namestaljki.Ono sto je pricao Andjus za Jankovica se sve vise pokazuje kao istina.Pa mi protiv Vojvodine,Subotice,Jagodine,Slobode i dva puta protiv OFK-e nismo sutnuli na gol,a i Donji Srem i Rad smo jedva dobili.Jedino smo BSK razvalili.SAMI SMO KRIVI STO NE MOZEMO DA UZMEMO TITULU PROTIV NIKAD GOREG PARTIZANA I NJIHOVOG TRENERA CRNOG I STRASNOG TANDEMA MARKO-STEFAN
Jankovicu otkaz,a neka dodje Jovanovic Ivan ili Rajevac.
Moracu velikim STA JE TREBALO DEL PJERU DA ODE DA IGRA U ZADNJI TIM U AUSTRALIJI I JOS SE POVREDI TAMO?ZINULO MU DUPE ZA PARAMA.
Steta sto Atletiko nije sinoc pobedio nabedjene Kraljeve iz Madrida.
Korisnikov avatar
By familija
MILOS OBILIC napisao:Jebes im mater nesposobnu ne mogu da pobede nikog bez namestaljki.Ono sto je pricao Andjus za Jankovica se sve vise pokazuje kao istina.Pa mi protiv Vojvodine,Subotice,Jagodine,Slobode i dva puta protiv OFK-e nismo sutnuli na gol,a i Donji Srem i Rad smo jedva dobili.Jedino smo BSK razvalili.SAMI SMO KRIVI STO NE MOZEMO DA UZMEMO TITULU PROTIV NIKAD GOREG PARTIZANA I NJIHOVOG TRENERA CRNOG I STRASNOG TANDEMA MARKO-STEFAN
Jankovicu otkaz,a neka dodje Jovanovic Ivan ili Rajevac.
Moracu velikim STA JE TREBALO DEL PJERU DA ODE DA IGRA U ZADNJI TIM U AUSTRALIJI I JOS SE POVREDI TAMO?ZINULO MU DUPE ZA PARAMA.
Steta sto Atletiko nije sinoc pobedio nabedjene Kraljeve iz Madrida.
Pa mi va celu jesen nudimo titulu, a vi je necete...
Da se mozda ne plasite neke blamaze u Kval. za Ligu Sampiona, tipa Andora, Lihtenstajn, Malta?!?! :D
By Knofler
Iskenjam se na Deportivo iz La Korunje!
Kakva je to kurac ekipa, x puta su mi oborili tiket, danas za 170€.
Uhvatim Genka, Inter, Noric, Grashopers i 3+ na Hofenhajm-Verder i ova govna spanska me prodaju, sve im jebem...mada i ovaj lik sto mi je uplatio tiket je zesci baksuz, vise nece u njegove ruke moji parovi i tipovi.
Korisnikov avatar
By No4
Posto pratim Deportivo i prosle godine sam koliko saam mogao u sekundi recicuti par stvari o njima.Prvo nikad ih ne igraj na kladionici.Polovina ekipe(pogotovo mladji deo) je pozamljen uglavnom iz portugalskih klubova, veliki potencijali a neiskusni.Ti igraci igraju samo protiv velikih spanskih klubova, protiv manjih zesca kurcobolja.Stariji deo ekipe je vec suvise mator za spansku ligu(valeron, manuel pablo, aranzubija, lux....) i ne mogu da izdrze tempo.Trener je cist ziheras i ne voli da reskira.Ma koliko ovo bilo bolno za mene, mislim da ce depor da ispadne opet iz ove lige jer je u dugovima i nema para za pojacanja.Ako ces da igras depor igraj na golove jer ih primaju kao kise,odbrana je rupa bez dna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2115
Tenis

Хамад победио Циципаса повређен.. Не знам да ли ће[…]

КК Partizan 24/25

Procitao sam i ja neku vest da ce da bezi. Znam da[…]

Fudbal

Отишао и Спајић..У одбрани није остао нико.. Ни за[…]