aha, ok ![]()
Ko prenosi SP kod nas?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ball don't lie.
Kako za koga, mada mi je drago sto necu slusati rtsove morone. Pa makar i na strimovima gledao
Bili ko bio ljubazan da napiše kakvi smo mi ko reprezetnacija, ako ništa za budućnost. Govorim o igračkom kadru,
Ima li Peruničić trenerskog kvaliteta?
Onako, laički, bez nekog znanja o rosteru Srbije, očekujem da budemo kanta za nabijanje Njemačkoj i Francuskoj, ali volio bi vidjeti bar nešto od modernog rukometa, brzi centar, malo igre na krila, koju kontru više, sve ono što nismo gledali svih ovih godina.
I onako, ako ćemo "ginuti" dobro je što ginemo sa djecom, ne sa nekim matorim ojebinama koji su preko muške stvari dolazile igrati.
Za moderan rukomet nama fale:
ostalo, može da se upotrebi, ali problem je što je ostalo nadgradnja, a ovo što nam fali su osnove. U suštini i krila i oba spoljna beka i pivoti bi bolje izgledali na terenu sa dobrim srednjim bekom, dok bi golmani takođe bili dobri sa jakom sredinom odbrane, ali mi to definitivno nemamo i sa time kuburimo već duže vreme...a činjenica da nas vodi tandem N. Peruničić/Jovanović definitivno ne uliva poverenje, mada sumnjam da iko može da bude veći diletant od Jovice Cvetkovića.
Za ovu Dvojicu Jovica je Murinjo. Jovicin rukomet iz 2009. je nesto najlepse sto smo mi igrali otkad ja znam za sebe. E sad sto 10god nista nije radio i sto je se propio i popickarao sa pola tima je druga prica
5:21 proslo Rusima 4 sedmerca i 2x igrac vise.
Lepo nas prcaju sudije od prvog napada