Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By The Answer

Zapravo ne, one su to dobrim delom već odradile. Ne skroz ali dobrim delom. I one su kao i mnogi (Danska, Rumunija, pa i Mađarska i Holandija) bile oslabljene. Kada sam video da Lin Suland igra umalo me fras nije strefio, ona je u naponu snage bila još onda kad se kod nas igralo. Najveći minus je svakako bilo to što nije bilo Nore Mørk koja je ako ne najbolja igračica današnjice onda u top 5, neko ko je poslednjih 4-5 godina nosio Norvešku do uspeha i uz Veroniku i Stine Oftedal činila tu bekovsku liniju.

Dalje, Kamila Herem, krilo koje je učestvovalo u svim ovim silnim medaljama koje je Norveška osvojila se priključila tek u drugoj fazi. Uz još neke sitne povrede dolazimo do, uz odsustvo Mørk, najbitnijeg- loš tajming. U prvoj fazi su bile loše a onda su samlele sva 3 protivnika u drugoj fazi, ali to je ono- nije bitno samo da pobediš nego i kad. Na kraju im je za malo izmaklo 1/2. Osvojile su peto mesto, za bilo koju drugu reprezentaciju to je sasvim solidan uspeh ali za nekog ko na 12 EP ima 11 medalja of čega 7 zlatnih to nije uspeh.

Fan fekt, iako nisu osvojile sedmo u poslednjih osam EP njihovi mediji nisu u maniru naših nakaza skočili na njih. Štaviše, Aftenposten, Dagbladet, NRK i slični nosioci njihovog medijskog neba su bili u fazonu- verovatno je i dobro za sport da malo odmore od nas.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija
Valderama napisao:
milanezija napisao:
Valderama napisao:

Šta se igra u januaru - EP ili SP :? ?

SP gde cemo se propisno izblamirati

hvala za info

Pretpostavljam da će nas Perun voditi na SP i pored blamaže u kvalifikacijama za EP?

Naravno, objavio je siri spisak sa 28 rukometasa, o cemu da pricamo kad su nam krila najopasniji deo tima

By milanezija

Ako Koreju dobijemo puna kapa

A i to ce biti problem jer je ujedinjena

• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 146
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]