Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Problem je sto nemamo zamenu za levog beka pa moramo da krpimo. Sanja Damjanovic je trudna pa ne igra ili se skoro porodila.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

40 minuta bez suta sa beka i promaseni ziceri sa krila. Zasto nasi rukometasi i rukometasice moraju veciti gubitnici da budu? Najstersniji sport ubedljivo. Igras dobro i izgubis protiv jaceg, a da bi dobio slabijeg izgubis milion zivaca...

Korisnikov avatar
By Zex88

Ja nisam ni znao da igramo danas.. Dobile devojke Dansku..

By milanezija

Kakva rapsodija. Steta sto ne uzesmo bar bod Svedjankama ali imamo priliku za polufinale

Sub 18h Rusija
Pon 21h CG
Sre 21h Francuska

To je prema vikipediji, ne verujem da ce biti nekih vecih promena satnica

Rus 4
Srb, Fra, Swe, Den 2
CG 0

I konačno jedna srpska reprezentacija da igra brz i moderan rukomet, a ne da krila i pivot loptu vide svake prestupne godine

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Au Svedska se i danas izvukla, a nase nisam gledao, bio sam zauzet oko kluba. Jbg da smo dobili Svedsku imali bi lepe sanse za polufinale, ovako ce biti tesko, igramo protiv Svetskog, Olimpijskog sampiona i protiv Crne Gora sa kojom utakmica ima posebnu draz.

By milanezija

Ladno nam je meč pomeren sa subote na nedelju, znači imamo 5 dana pauze pa onda u 4 dana 3 meča... serem im se u organizaciju

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:

Ladno nam je meč pomeren sa subote na nedelju, znači imamo 5 dana pauze pa onda u 4 dana 3 meča... serem im se u organizaciju

Zbog cega su pomerili ?

Korisnikov avatar
By djordjino94

Ovo pomeranje utakmica napravice nam bas velikih problema, jako malo odmora za ionako skracenu rotaciju.
Sanse postoje i to jako ozbiljne, pitanje je kako cemo se snaci na "dublju zonu" i neke specijale koje pametni treneri mogu upotrebiti protiv nas.

By milanezija

Steta za danas, tona zicera promasena kao i protiv Svedske. Ali i dalje imamo sve u svojim rukama, 2 pobede i prosli smo 99% ako ne gresim

• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 146
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]