Teme o ostalim sportovima
By sasa 076
zamalo da sijetl napravi kambek decenije
By sasa 076
mislim da ce da gledamo SF-NE u superbolu mada ce NE biti zaebano bez Gronkovskog, Baltimor je prava ratnicka ekipa i to su pokazali protiv Denvera ali mislim da ako brejdi odigra onako kako zna i odbrana odradi svoje onda patsi prolaze, atlanta me je delimicno demantovala pobedom nad sijetlom ali je u drugom poluvremenu pokazala slabosti, mislim da su najnersi kompaktnija ekipa sa boljim balansom izmedju odbrane i napada i sa vise resenja u napadu pa tu ipak dajem prednost SF
Korisnikov avatar
By Nookie
Stvarno ne znam zasto bi se uopste igralo do kraja. Lepo da nama daju trofej,da ne zamaramo Brady-ja dzaba. Ipak nije mlad vise toliko :))) ....zao mi je sto ce u nedelju biti poslednja utakmica velikog Ray Lewis-...
Korisnikov avatar
By Antoine
Nookie napisao:Stvarno ne znam zasto bi se uopste igralo do kraja. Lepo da nama daju trofej,da ne zamaramo Brady-ja dzaba. Ipak nije mlad vise toliko :))) ....zao mi je sto ce u nedelju biti poslednja utakmica velikog Ray Lewis-...
Jel treba da ponovim onaj "never underestimate..." post? Biće vraški teško, zna se kako veterani igraju ovakve mečeve. A i NE nije bez rupa.
Korisnikov avatar
By Drex
vidim Iglsi uzeli za hc trenera sa Oregona... Toine, ima li šanse da Nik Šaban napusti Alabamu? Treneri iz NCAA imaju solidnu prođu u NFL, čak i kao glavni treneri, a kao koordinatori pogotovo, pa se pitam kako je moguće da Sabana do sada niko nije vrbovao nakon ovih par čudesnih sezona sa Bamom?
Korisnikov avatar
By Antoine
Drex napisao:vidim Iglsi uzeli za hc trenera sa Oregona... Toine, ima li šanse da Nik Šaban napusti Alabamu? Treneri iz NCAA imaju solidnu prođu u NFL, čak i kao glavni treneri, a kao koordinatori pogotovo, pa se pitam kako je moguće da Sabana do sada niko nije vrbovao nakon ovih par čudesnih sezona sa Bamom?
Odlazak Chip Kelly-ja iz Oregona je baš došao iznenada. Čitam baš sada kako neki recruiti Ducksa ne mogu da veruju da je otišao jer su pre par dana pričali sa njim o svojoj poziciji u timu Oregona sledeće godine.

Verovatno znaš već da je Saban već bio u NFL, u Brownsima kao DC, a u Dolphinsima kao head coach. Po onome što znam, njega svake godine vrbuju iz NFL-a, ove godine je postojala (i još uvek postoji) priča u kojoj se spominju Brownsi, a on svake godine izjavi kako su to za njega zatvorena vrata i da nema nameru da se vraća u NFL (mada je isto tako pričao i da neće biti trener Alabame, dve nedelje pre nego što je to i postao). A i zašto bi, čovek ima osmogodišnji ugovor vredan 32 miliona $. A i u Bami je izgradio sistem koji daje rezultate, tačno se zna ko šta radi, kakvi se igrači regrutuju, koji stil igre se forsira, kako se trenira,... Jako ozbiljna priča, pogotovo za jednu "amatersku" ekipu punu klinaca. Znaš i sam da treneri stvaraoci često loše prođu u timovima od kojih se očekuju instant rezultati i profit, a većina u NFL-u je takvih. To je ipak posao, NCAA je više ljubav, zato su i treneri dugovečniji. Treba li praviti analogiju sa Duletom i CSKA?

Phila sledeće godine pravi rebuilding, eksperiment sa "dream team-om" očigledno nije uspeo, čak su ih prozvali "Scream team". A i Kelly je jedan od najboljih ofanzivnih stručnjaka u USA, računajući i NFL, i sam Belichick je priznao da se no huddle napad Patriotsa zasniva na onome što je naučio od Chipa. Biće zanimljivo kako će to izgledati sledeće sezone kod Eaglesa.
Korisnikov avatar
By Drex
Naravno, gledao sam nekoliko puta Patke, i stvarno imaju vrhunske šeme u napadu...

Što se tiče Sabana, naravno da ne pamtim njegove epizode u NFL-u, ali sa Wikija sam video o čemu se radi. Ipak, nakon ove mini-dinastije sa Alabamom, kontam da mu je vrednost višestruko skočila i da nema tima u razvoju koji ga ne bi želeo.

Ja mislim da će se on "salomiti" i vratiti se među profiće, sumnjam da je trener tipa Kšiševskog ili Behejma koje će sahraniti u matičnim kampusima
Korisnikov avatar
By Drex
privatizujem temu, al dobro :D

Toine, jesi ispratio, o čemu se radi u ovoj sapunici sa Teom? Ukapirao sam da je imao neku fejk devojku, i da je neka leukemija lažirana, ali nisam stigao povezati sve.

Je l to možda ispada da je gej :shock: . Kontam da će sada pasti na draftu zbog ove afere. Taman u ruke Beličiku :lol:
Korisnikov avatar
By Antoine
Stvarno sapunica. Malo sam čitao o tome, kako naletim na vesti, ono što sam povezao je sledeće: negde u septembru je Te’o prodao priču kako je istog dana izgubio babu i devojku, pitaj boga zašto. Navodno je devojka, inače student sa Stanforda, doživela saobraćajnu nesreću, nakon koje joj je dijagnostikovana leukemija od koje je preminula. To je postala najdirljivija priča godine, novinari su se utrkivali ko će da ispiše emotivniji članak, prikazivane su slike navodne devojke, čak i njeno oproštajno pismo u kojem ga moli da pobeđuje za nju, Te’o zbog toga nije propustio ni jedan meč, njegove igre su dodatno dobile na težini, a onda je neko anonimno dojavio novinarima da je sve to varka. Novinari su otkrili da nikada nije postojala devojka pod tim imenom na Stanfordu, da nije prijavljena ni jedna saobraćajna nesreća niti smrtni slučaj pod imenom dotične, da je instagram profil lažan, a da je devojka sa slike u stvari neka sasvim deseta žena iz Kalifornije. Jedino u celoj priči je bila tačna smrt sirote bake Te’o.

Notre Dame je izdao saopštenje u kojem su izjavili da je Te’o žrtva prevare, da je devojka koristila lažni identitet, Te’o je priznao da je sa njom imao samo on-line kontakte i da mu je bilo glupo da prizna roditeljima da ima sajber vezu, ali da ništa nije izmislio, čak su se pojavili svedoci koji su upoznali dotičnu, kasnije se pojavila i devojka pod datim imenom živa i zdrava... Bolivud. Ko zna šta je na kraju istina i čemu cela priča uopšte.

Moguće je da će ovo ugroziti Te’o-ov plasman na draftu, mada mislim da je i dalje ubedljivo najbolji inside linebacker na draftu. Možda bi i tvoji Steelersi mogli da se usreće sa njim, imajući u vidu koliko je Larry Foote bio očajan ove sezone. I prošle godine su gađali ILB-a i to Hightowera, ali su se ipak odlučili za Davida DeCastra.
Korisnikov avatar
By Drex
sad sam malo čaprkao, ima i na Grantlandu... pa dugo nisam čuo blesaviju priču. Navodno je povod za sve bila borba za Hajnsmana, jer tu često ulogu igraju "holivudske priče" koje odlično legnu na sportski uspeh.

Ja sam prosto zabezeknut činjenicom (a verujem da je Teo znao za to, kurac moj je prevaren. Baš će koledž zvezda da se dopisuje s nekim onlajn u vreme kada može da pojebe sve sa dve noge i rupom između na celom univerzitetu) da je neko sposoban ući u sve to radi jednog individualnog priznanja :geek: , pa makar to bio i prestižni Hajnsman. Jebala ga statua.

Inače, sticajem okolnosti gledao sam izbor za Hajnsmana, i bio sam siguran da će on uzeti, onaj Klajn je totalno bezličan, a Menzel je ipak brucoš, nisam se nadao da će njemu dati. Bila je to idealna priča, prvi defanzivac sa nagradom nakon xy godina, teška porodična priča, bla, bla... PRC.

Očekujem da će uskoro od Opre na jedno srceparajuće priznanje, obzirom da je Lensova pokajnička emisija poobarala sve rekorde gledanosti.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 54

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]