Teme o ostalim sportovima
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Poska napisao:Само ми да узимамо, који бре Шабац. Њима трофеј градског купа доста. ;)

Битно је опет узети све.
Izgubili bi od Livada u gradskom kupu :D
Kad bi Šipurci znali plivati...
Korisnikov avatar
By Poska
Узет је куп! Браво за момке, да наставе и у 2018-ој!
Korisnikov avatar
By djordjino94
Savicu je istekao rok upotrebe, pod hitno smena, covek je totalno pogubljen, vec treci put gubimo od hrvata iako smo jaca ekipa.
By milanezija
S obzirom da su ih Italijani raskacili i da ne znam pola tima, Ne.

Ali zato polufinala sa Hrvatima i te kako... Ovo sto mi igramo ni na sta ne lici za sada
By Tamerlan
Teško je motivisati momke za mečeve protiv Rusa, Rumuna i Slovaka. Sad kreće žestoka borba. U jednom trenutku smo bili aktuelni svetski, olimpijski i evropski šampioni i osvajači svetske lige.

Hrvati su nam prošle godine uzeli svetski tron, Crnogorci su nas ove godine nasledili na najvišem podijumu svetske lige. Ako kiksnemo sada na EP ostaće na samo titula olimpijskog šampiona.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je malo doslo do zasicenja,plus nema neke nove krvi u ekipi..Prosto,ekipa je osvojila sve vise puta i negde mi je ovo sve i logicno..
Korisnikov avatar
By The Answer
Posle Ugara u periodu '26-'38 kad su osvojili 5 evropskih niko nikada nije vezao više od 3. Mi imamo sad priliku za četvrto.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam sad Hrvati kukaju na sudjenje.. Tacno to obraza nema..

Mislim da bi nam bilo bolje da igramo sa Spancima.. Ne volim Itaijane nikako u finalu..
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 110
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]