Teme o ostalim sportovima
By milanezija
djordjino94 napisao:MO... Knežević je sada Raičević.
Obistinile su se crne slutnje da je Obradovič najslabija karika u ovoj reprezentaciji. Neshvatljivo je njegovo vodjenje ekipe, trebala bi nam tri dana da sve pobrojimo.
Šta reći, odavno u bilo kom sportu, inferiornija ekipa nije izborila pobedu, dobile su nas dve i po igračice i treba im čestitati.
Cekaj, zar nije bila prica da je Obradovic dobar izbor a Cvetkovic los? Iako se slazem da je bas razocaranje veliko
Korisnikov avatar
By djordjino94
Obradović nije nikada bio "neki" trener, suvi prosek, ali ovakvo propadanje i ovakvo katastrofalno vodjenje... verujte mi pomišljam da nešto nije bilo u redu s njim, ovo što je on večeras radio ne bi radio niko ko je imalo imao rukometnu loptu u ruci.
Ovoj ekipi je falio samo trener da bi stala na pobedničko postolje, na žalost nismo ga imali. Ovaj čovek ako ima imalo obraza, ako ima smelosti da pogleda snimak utakmice, otići će sam. Ne verujem da će ga smeniti jer u savezu sedi "kafansko društvo" sa svojim interesima kojima baš rukomet i nije u prvom planu. Trener je ključ svega ili kako neko reče selektor.
Valderama... ženski rukomet je u samom svetskom vrhu, muški koji stepenik niže, naravno uz normalnog čoveka na klupi.
Korisnikov avatar
By The Answer
Skandinavke lako večeras, Toft je poludela na golu, biće zanimljivo 1/4 između Švedske i Danske, mislim mnogo zanimljivije nego Francuska-CG.

Ja lično ne smatram da mi imamo kvalitet za medalju, imamo koliko, 3-4 igračice koje igraju LŠ, a jedino Lekić i Cvijić igraju u timu koji je F4 ekipa, ove dve iz Bresta nisu uzele ni bod u prvoj fazi. U Đeru, Rostovu, Bukureštu nemamo nikog, kao ni u ostalim timovima. Norveška, Rusija, Francuska i Holandija su sigurno po meni kvalitetnije na papiru a o Danskoj, Švedskoj itd može da se raspravlja. Uostalom, iz takmičenja u takmičenje ne dolazimo do medalje, ni blizu.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Steta, nisam mogao da gledam, ali ocekivao sam da cemo uspeti da pobedimo iako sam se bojao Crnogorki. Ipak su iskusnije, a zna se kakvi smo mi u rukometu krenemo dobro pa nesto sjebemo. Da smo igrali X sa Korejom isli bi na Japan pa mozda do medalje, ovako naletismo na najvece neprijatelje i ispadosmo odmah ( ipak nam je Crna Gora u zenskom rukometu najveci rival i sportski neprijatelj ).

Ako nista makar su se vratile najbolje, a na EP je drugaciji raspored, ne zavisi sve od jednog meca.
Korisnikov avatar
By The Answer
Gledao poslednjih 10-ak minuta Rusija-Koreja, ludnica, 30-30, Koreja imala šut za pobedu

Korisnikov avatar
By The Answer
Počinje finale pre finala, Norveška-Rusija.

Ipak ništa od derbija, razbiše ih Norvežanke ko dete zvečku!
Korisnikov avatar
By The Answer
U 17.30 poslastica prvenstva Nažalost ovoga puta nije finale kao na prethodnom SP i prošlom EP. Nadam se da će pobednik tog polufinala uzeti zlato.

Korisnikov avatar
By Poska
Звезда у наставак сезоне улази доста ослабљења. Један од најбољих играча је напустио екипу. Сада још теже можете до титуле.
Korisnikov avatar
By Peja
Nadjem neki Sterbikov intervju iz 2008-e..

Prica kako ima ugovor do 2014 i moli Boga da izdrzi fizicki da igra do tada i da ga ne oteraju ranije u penziju.. kad ono 2017-ta a on ne da jos igra nego proglasen za najboljeg na svetu
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 146

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]