Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By The Answer
Nije bio ujednačen kriterijum, jer retko kad i jeste ujednačen kriterijum u rukometu ali daleko od toga da je bila krađa, to je rukomet, to jest to su sudije u rukometu, ništa ovo nije bilo gore nego bilo koja druga utakmica. Uvek ima onih koji tvrde da su oštećeni preranim dizanjem ruke za pasivni napad ili prestrogim isključenjem. Ništa novo. Boljka kad nisu strogo definisana pravila pa se sve ostavlja sudiji na procenu. A nama hvala Bogu nikad nije mnogo trebalo da zakmečimo na sudije...

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Izvini, ne slažem se, u rukometu koliko se sećam nama taj kriterijum nikad nije išao na vodenicu, ne sećam se 2 utakmice u zadnjih par godina gde smo mi bili ti koji su bili favorizovani, odnosno na čiju je stranu kriterijum naginjao

Pa nas su u Bg-u zajebavali u finalu sa Brazilkama, a neće kad ima 100 ljudi na tribini
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Najgore pravilo je sto se nekad zaustavlja vreme, a nekad tece i po 20 sekundi, a ne igra se.
Korisnikov avatar
By The Answer
Počinje rasplet, CG i Brazil trenutno igraju za prolaz, Japanke su se ugurale u 4 i ovo je jedino pitanje za 1/8, ostalih 15 je poznato. Ubrzo kreće i Holandija-Nemačka nakon čega ćemo i mi znati šta nam treba protiv Koreje za koje mesto, i dalje možemo biti i prvi i četvrti. Poslastica dana je Norveška-Švedska za prvo mesto u grupi.

Edit Holanđanke su izgleda upalile mašinu tako da ako dobijemo prvi smo, izgubimo četvrti, nerešeno da ga jebem Milunka neče valjda
By milanezija
Znači:
Pobeda -> prvo mesto -> Japan
Poraz -> četvrto mesto -> Rusija
Remi -> ako sam ja dobro sračunao sve 3 ekipe bi imale po 3 boda u krugu, mi tri remija, ostali 1-1-1, tako da bi se gledala H2H gol razlika, tu su Holanđanke prve, naše druge, a Nemačka/Korea treće (ne znam kako bi dalje išlo jer imaju -3 oba tima), tako da sam 99% siguran da su naše remijem drugoplasirane i da bi to značilo duel sa CG, znači idealno je prvo mesto i da kao ljudi idemo na Japanke, neugodne da, ali sigurno lakše od Ruskinja i CG koje su protiv nas uvek napaljene kao život da im zavisi (tu ide priča ona o turčinu i poturici ali da ne ulazim u to)
Korisnikov avatar
By The Answer
Jedino ako Danska sad pobedi Ruskinje tu ima šaltanja.

Ček ček, požurih, zar nije CG četvrta, dobio ih je Japan?
By milanezija
Zajebao sam se, vidim, zeznuli me rezultati.com umesto wiki :D

Definitivno remi vodi na drugo mesto, to bi onda značilo put Japan pa Češka/Rumunija, u kad bi to natempirali :clap:
Korisnikov avatar
By The Answer
Znači CG u1/8. Šveđanke dobile Norvežanke, pominju ove čike s Poljske televizije reč senzacija, ne znam da li isto znači ali jes malo iznenađenje, malo.

Sad da vidimo kostur.

By Tamerlan
The Answer napisao:Znači CG u1/8. Šveđanke dobile Norvežanke, pominju ove čike s Poljske televizije reč senzacija, ne znam da li isto znači ali jes malo iznenađenje, malo.

Sad da vidimo kostur.

kakve su nam šanse protiv Crne Gore?
Korisnikov avatar
By The Answer
Trenutno- dobre. One nisu što su bile, mi nismo što smo bili... sve je moguće. Na nekom od prethodnih takmičenja bi nas išamarali sa pola snage. Sad će biti zanimljivo.

• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 146

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]