Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajmo momci,jos jedan mec pa da proslavimo novo zlato..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
TAKO JE BRE!!!GOJKO JE OKRENUO MEC!!!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
Odlicno,kako sam mislio da ce da bude zbog te slavljenicke atmosfere,pa i balkon koji se spominje u vestima,sjajno se zavrsilo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jebi bre. Mislio sam da gubimo kada sam video potcenjivanje i kvotu samo 1,28 na nas. Na kraju smo ipak dobili. Filipovic, Mandic i centri podbacili, ali je zato Cuk majstor najveci.
Korisnikov avatar
By Poska
Браво за момке. Свака им част.

Је л' Аца коментатор био? Ако, прекидај Сора на крају, нема везе.
By milanezija
Titulaaaa titulaaaa

Nije aca nego onaj tupan Stepic, on je protiv Malte zvucao kao da igramo finale, pola utakmica sam gledao na mute
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stepic je doktor :D. Danas nije bio los. Ne znam samo sta ce tu Soro, svaka mu cast za sve, ali nas je izdao da bi igrao za Brazil i nije mu mesto u studiju. Mozda gresim, ali ja ga ne bih stavio. Imamo mi toliko vaterpolista.
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je samo zao sto su momci uvuceni u klupsko-politicke obracune. Dodela medalja vaterpolistima,zvizdi se Tomi,lazne vesti se poturaju i opet se prica o politici,a ne o ovim momcima. Kapiram ja da ljudi ne vole vlast,ali su pokazali da im ni ovi momci nisu bitni..Gomila seratora i botova na obe strane drzi moralne pridike,a bilo je potrebno da samo aplaudiraju onim u bazenu..

Korisnikov avatar
By Poska
Јок, него ће да ти позову неписменог Намибијца да прича.

Забринуо сам се да Ацу више нећу готивити, добро је. Не знам ни који је тај, али ми је драго што је прекинуо Слободана, да не може да каже.

Мени је драго што је тога било поново! Је л' ја то лоше пратим, или само код нас силази председник да честита као свима???
Korisnikov avatar
By Zex88
Upravo o ovom pricam..

• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 110
Svaštara