Teme o ostalim sportovima
By milanezija

Đere nastavlja. Pobedom večeras je postao 32. reket sveta od sledećeg ponedeljka. Prolaskom u finale je 30. a titulom 27. BRAVO MOMAK

Koliko sam razumeo, igraće u IW i Majamiju ako mu omoguće ulazak u glavni žreb bez kvalifikacija, jer je pri zaključivanju liste učesnika bio izvan glavnog žreba (za IW sigurno a možda grešim za Majami)

Korisnikov avatar
By Zex88

Samo da se ne preforsira, ne znam kakav je fizički.. Možda je i bolje da odmori IW..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Dobio je wc za IW. Ne verujem da ce se preforsirati jer je i dalje poprilicno los na betonu ali sto da ne proba ako moze bar jednu pobedu da izvuce nekako. Posle ce imati malu pauzu pa sezona sljaka nakon koje me ne bi cudilo da udje i u 15-20 jer kao da je Spanac

By milanezija

Osecam da bi ga Djokovic naguzio lagano. Mada kad razmislim i bolje, onaj psihopata bi ziveo da ga dobije

Zato Kecmanovic - Djere duel u 3.kolu :clap:

Krajinovic igra protiv Gofana koji mu je ukrao trenera

Duci ceka Cilica

Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/ozmo_sasa/status/1104828305155477504

Ozbiljan skalp Filipa.. :clap:

By Tamerlan

veliki uspeh.

Uvek smo uz Đokovića i Tipsarevića mogli računati na povremene bljeskove Troickog. Đoković je konstanta unazad više od 10 godina, ova dvojica su potonula i sad gledamo šta se može izvući od Đerea, Kecmanovića, Lajovića i Krajinovića :!:

By milanezija

Filip izgazio Medvedeva. Ceka Nadala u 4.kolu

Kecmanovic tukao Djerea ceka ga Nisioka u 4.kolu

Korisnikov avatar
By Zex88

Još Đoković da se pridruži.. Dobar turnir naših..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]