Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Lepus
Piksija izgleda drogiraju tamo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbiljan kiks Piksija..

Očajno je vodio ekipu..Morao je smiriti na 3-1 sve..

Mi smo iz kontre primili 2 gola gde vodimo..

Milenković nas je upripastio..

Mitar je bio sebičan za svr pare..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kakva je neznalica Piksi, strašno, pogledati samo izmene koje je izvršio u toku meča i pogledati rezultat u tom trenutku, ne zna se koja je gora. Eventualno ona jedna ima logike kada je umesto Živkovića ušao Radonjić, za ostale se ne zna koja je gluplja bila i besmislenija. Grujić umesto SMS-a S. Mitrović umesto Pavlovića Babić umesto Veljkovića i šlag na tortu je bilo u 90+2 Đuričić umesto Kostića.

Neverovatno šta smo uradili sami sebi, realno smo bili bolji od njih barem za 3 gola, ali smo igrali užasno loše, primili golove na kontre. Čestitke za Kamerun i brata Songa koji je ikona!

Al mi jurimo na pobedu sa Mitrovićem koji ne može da diše, al zato ostala 2 napadača Jović i Vlahović sede na klupi i ne dobijaju ni minut vremena.

STRAŠNO VOĐENJE UTAKMICE I MORAM REĆI JOŠ JEDNOM NIKADA GLUPLJE I BESMISLENIJE IZMENE NISAM VIDEO NA JEDNOJ UTAKMICI...
By milanezija
Nije nas Milenkovic upropastio nego S.Mitrovic, dok se on nije pojavio na levom stoperu mi nismo ni probali ofsajd zamke da pravimo, nego njemu beze pa se vadilo na ofsajd

A on je Piksijeva greska, imas Babica kome je to prirodna pozicija i ti uvedes PVO...

Ovaj turnir moze biti odlican da se nesto nauci, proseta kroz kvalifikacije posle jer imamo laku grupu i udje odlicno na EP, ali mi cemo po obicaju sve raskurcati
Korisnikov avatar
By Zex88
Upropastio nas je i Mielnković,ozbiljno je kasnio na ofsajd dva puta,da je korak brže krenuo napred,ništa od ovog ne bi bilo..Mora da se prati ostatak odbrane..

Ozbiljne greške pravi Piksi.. Nijedan njegov potez nije bio logičan..Bukvalno nije isti čovek iz kvalifikacija i sada..

Mitra je morao da zameni,maksimalno do 60 minuta..Ako Vlahović ne može tu ti je Jović..

Videćemo kako će sprwmiti meč sa Švajcarskom..Ako bude uopšte potrebe za tim..

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav presing Brazila..
Baš moćno deluju..

Ništa,ako smo pravi,dobićemo Švajcarsku..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao: Pon Nov 28, 2022 2:46 pm Nije nas Milenkovic upropastio nego S.Mitrovic, dok se on nije pojavio na levom stoperu mi nismo ni probali ofsajd zamke da pravimo, nego njemu beze pa se vadilo na ofsajd

A on je Piksijeva greska, imas Babica kome je to prirodna pozicija i ti uvedes PVO...
Jednom i ja da se složim sa tobom :mrgreen:

Prvo Pavlovića vadiš koji igra odličan turnir, koji je spreman i koji je još dao gol i ubaciješ Stefana Mitrovića, koji je prespor za igrače kakve ima Kamerun.

Drugo ofsajd zamku ne pravi jedan igrač, već dvojica, ne može Mitrović igrati levog u odbrani jer je on štoper ili centralni odbrambeni igrač.

Treće, šta će naša odbrana na pola terena pri rezultatu 3-1 za nas, kada se zna da igramo sa 3 pozadi i po samo jednim igračem na svakom od bokova.

Četvrto, jeste i Bleki donekle kriv, jer je mogao da ruši svog igrača i zaustavi napad, ali nije direktno kriv za oba gola, kao što nije ni Pavlović kriv prvi gol protiv Brazila, kao što ni Veljković nije kriv za one makazice Ričalisona.

Piksi, Piksi, promašaj... kako smo pričali kada smo bili mali (tako smo čuli od starijih) nula vođenje utakmice.

Naši ljudi i igrači nisu izgleda svesni šta znači Svetsko prvenstvo, to je stvar prestiža, privilegija je biti na turniru na kojem igraju samo najbolje ekipe sveta, najbolji fudbaleri, na kojem nisu ekipe poput Italije i Kine. Tu treba igrati fudbal, napraviti neko čudo, osećati se sigurno i spremno, a ne da taktiziraš protiv jačeg, a protiv slabijeg igraš na all to attact.

Sa Švacjarskom može biti svašta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Javljaju naši novinari da je Piksi u sukobu sa Vlahovićem..

Ne bi mogli jednom u životu da nemamo problema..

By surda
Pavlovic je sam trazio izmjenu zbog povrede.
Izjavio kako je mislio da je bolje da se odmori za sl utakmicu pri rezultatu 3:1. Povredu valjda zadobio tokom utakmice sa Brazilom.

Za Vlahovica se nesto spominje da se navodno intimno druzio sa saigracevom zenom. Nemam pojma koliko je to istina.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]