Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Vucic u vaterpolu?!Kakva paranoja,

Tri glavna finansijera VK CZ su:
Milan Popovic,Cedomir Jovanovic i Oliver Dulic.
Korisnikov avatar
By Grobari Beograd
Zex88 napisao:Vucic u vaterpolu?!Kakva paranoja,

Tri glavna finansijera VK CZ su:
Milan Popovic,Cedomir Jovanovic i Oliver Dulic.
Paranoja je sledece:Tvoja umisljenost da se zovete VKCZ,vi ste Beogradski Vaterpolo Klub Crvena Zvezda....
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako god ti kazes.
By hazarder
Sudjenje je bilo u redu u 3/4 i 4/4. Ali je zato u prve dve bio sramotan odnos, a to je period gde je Zvezda stekla veliku prednost. Partizanov vrtic je topio i stizao, ali na kraju je nestalo snage i srece.

Pobedio je bolji tim u ovom trenutku, mada ne bi bilo nezasluzeno da je pobedio Partizan. Cestitao bih Zvezdi na osvojenom kupu, kao i igracima oba tima na fer borbi.

A sada o necem vrlo zabrinjavajucem, barem iz mog ugla. Gledao sam utakmicu sa dobrim drugarom Ciganom i njegovim drugarom Ciganom. Grobari su manjina, zna se, ali su i elita :mrgreen: . Njihovo bolesno razmisljanje (a rekao sam i stojim pri tome da nisu normalni) se svodi na sledece, Partizan je u poslednjih 20 godina imao svu pomoc drzave, u svim sportovima (OVDE IDE SMAJLI GDE SE POP KRSTI, A JA KADAR NEVERA) i sada dolazi Zvezdino vreme, NOVO VREME, BOLJE VREME. Sada ce Zvezda biti drzavni projekat i ovo vestacko pravljenje klubova, pogotovo u vaterpolu gde se zna ko je ko, sasvim je normalno, sportski i posteno. Sto je najgore, par puta sam pokusao razumno da im objasnim neke cinjenice, kako je recimo KKP ziveo od stvaranja igraca, a Zvezda je pravila instant projekte i dugove, ali nije vredelo. Citajuci portale, komentare, pa i ovaj forum, ja vidim da vecina navijaca Zvezde slicno razmislja. To su mi i ovi drugari rekli, da vecina tako misli. :shock: Masovna histerija. Moze da se ljuti ko hoce, ali meni je stvarno drago sto sam u manjini i sto navijam za Partizan. I vise bih voleo da Partizan propadne, brata mi rodjenog, nego da u njemu vedre i oblace tipovi poput cokija i cede. Kako je lako kreirati razmisljanje mase.

Ceda i coki cine dobro delo, razvijaju i pomazu sport, verovatno ce neko sutra da im zaboravi zlocine ucinjene sopstvenom narodu, ako nije vec zaboravljeno i oprosteno. Hapsite politicari nase Generale, majku vam jebem svima.

A da, KKP je svojim monopolom sjebao reprezentaciju i srpsku kosarku, a sada ce vaskoliki stub SrBsTa to da dovede u red i vrati basket na staze stare slave. Covic je Srbin i patriota, a ima i kliker. Nisam mogao da verujem sta pricaju pametnni i dobri momci, ali ocigledno zaludjeni.

Zna se ciji je bio fudbal, a ciji kosarka i vaterplo. Samo nemoj da nam spasavaju kosarku i vaterpolo kao sto nam je fudbal spasen.

Na pitanje kako nam je to pomagano u fudbalu, kada nam 20 godina penal nije sviran u derbijima, a sa druge strane se sviraju nebuloze, kada je Miljanic 40 godina kao Zvezdas vedrio i oblacio u fudbalu, oni kazu da se tako namestilo, da penala za Partizan nije bilo, da su sa druge svi regularni i da su osteceni za jos nekoliko nedosudjenih, a naravno da Miljan nije bio zlotvor kao Tole. Ne, ne, svaki komentar je suvisan, od sada se samo treba smejati.
Poslednja izmena od hazarder u Pon Jan 14, 2013 1:21 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@hazarder

Mi smo ti obicni smrtnici,kako da kazem,zivimo tim obicnim zivotom. Oni (zvezdasi) nas nazivaju obicnim smrtnicima zato sto ono sto oni dozive u jednom danu na utakmici,mi ne mozemo za ceo svoj zivot :lol:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

8-)
By Mexanicar
hazarder napisao:Sudjenje je bilo u redu u 3/4 i 4/4. Ali je zato u prve dve bio sramotan odnos, a to je period gde je Zvezda stekla veliku prednost. Partizanov vrtic je topio i stizao, ali na kraju je nestalo snage i srece.
.
Napisao sam poduzi post al mi se nesto sjebalo tako da me mrzi sad ponovo da pisem uglavnom ovo sto je boldovano potpuno podrzavam.Stim sto nas je tad onaj celavi,debeli sudija ukopao dok je bradati,mrsavi sudio korektno...
Cestitam navijacima Zvezde na osvojenom trofeju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Fanste90,opomena!!!
Korisnikov avatar
By fanste90
Zex88 napisao:Fanste90,opomena!!!
Zbog cega??Sto se ne slazem sa generalom???
Korisnikov avatar
By Zex88
O Boze,kao prvo svako pominjanje Generala ti kod mene ne prolazi,jer ja mislim svojom glavom.

A kao drugo,da ja napisem da od srca zelim da Partizan propadne i ugasi se,to bi bilo ok?Cisto malo da komentarisemo?Nece to nikom smetati,to vodi samo kvalitetnim postovima?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 110

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]