Sudjenje je bilo u redu u 3/4 i 4/4. Ali je zato u prve dve bio sramotan odnos, a to je period gde je Zvezda stekla veliku prednost. Partizanov vrtic je topio i stizao, ali na kraju je nestalo snage i srece.
Pobedio je bolji tim u ovom trenutku, mada ne bi bilo nezasluzeno da je pobedio Partizan. Cestitao bih Zvezdi na osvojenom kupu, kao i igracima oba tima na fer borbi.
A sada o necem vrlo zabrinjavajucem, barem iz mog ugla. Gledao sam utakmicu sa dobrim drugarom Ciganom i njegovim drugarom Ciganom. Grobari su manjina, zna se, ali su i elita

. Njihovo bolesno razmisljanje (a rekao sam i stojim pri tome da nisu normalni) se svodi na sledece, Partizan je u poslednjih 20 godina imao svu pomoc drzave, u svim sportovima (OVDE IDE SMAJLI GDE SE POP KRSTI, A JA KADAR NEVERA) i sada dolazi Zvezdino vreme, NOVO VREME, BOLJE VREME. Sada ce Zvezda biti drzavni projekat i ovo vestacko pravljenje klubova, pogotovo u vaterpolu gde se zna ko je ko, sasvim je normalno, sportski i posteno. Sto je najgore, par puta sam pokusao razumno da im objasnim neke cinjenice, kako je recimo KKP ziveo od stvaranja igraca, a Zvezda je pravila instant projekte i dugove, ali nije vredelo. Citajuci portale, komentare, pa i ovaj forum, ja vidim da vecina navijaca Zvezde slicno razmislja. To su mi i ovi drugari rekli, da vecina tako misli.

Masovna histerija. Moze da se ljuti ko hoce, ali meni je stvarno drago sto sam u manjini i sto navijam za Partizan. I vise bih voleo da Partizan propadne, brata mi rodjenog, nego da u njemu vedre i oblace tipovi poput cokija i cede. Kako je lako kreirati razmisljanje mase.
Ceda i coki cine dobro delo, razvijaju i pomazu sport, verovatno ce neko sutra da im zaboravi zlocine ucinjene sopstvenom narodu, ako nije vec zaboravljeno i oprosteno. Hapsite politicari nase Generale, majku vam jebem svima.
A da, KKP je svojim monopolom sjebao reprezentaciju i srpsku kosarku, a sada ce vaskoliki stub SrBsTa to da dovede u red i vrati basket na staze stare slave. Covic je Srbin i patriota, a ima i kliker. Nisam mogao da verujem sta pricaju pametnni i dobri momci, ali ocigledno zaludjeni.
Zna se ciji je bio fudbal, a ciji kosarka i vaterplo. Samo nemoj da nam spasavaju kosarku i vaterpolo kao sto nam je fudbal spasen.
Na pitanje kako nam je to pomagano u fudbalu, kada nam 20 godina penal nije sviran u derbijima, a sa druge strane se sviraju nebuloze, kada je Miljanic 40 godina kao Zvezdas vedrio i oblacio u fudbalu, oni kazu da se tako namestilo, da penala za Partizan nije bilo, da su sa druge svi regularni i da su osteceni za jos nekoliko nedosudjenih, a naravno da Miljan nije bio zlotvor kao Tole. Ne, ne, svaki komentar je suvisan, od sada se samo treba smejati.