Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Aleksandra Krunić pobedila Kvitovu i plasirala se među 16 najboljih na US Openu
Strasan mec odigrala.. Spartala je u nekim poenima kao Novak..
Korisnikov avatar
By Em..
Sjajan mec. Bravo malena. :clap: :clap: :clap:
By milanezija
Ali kako joj je drsko sasekla drop šot u zadnjem gemu, ćale kad se nije šlogirao kad je video.
Korisnikov avatar
By Em..
Daa. Fantasticno. I inace je ceo gem odigrala hladno, pametno. Drsko. Nadigrala je Wimbldonsku sampionku.

Nisam iznenadjena. Secam se onog cuvenog preokreta protiv iskusnih Slovakinja. Ako dobro pamtim, pri rezultatu 0:1 1:5 0-30, krece njeno ludilo i preokret. Gotovo da ih je sama dobila. Hantukova na kraju nije htela da se pozdravi sa njom. Taj mec mi je sigurno u top 5, a svasta sam u zivotu gledala. Jedan od onih koje volimo da imamo na video kaseti. Dva meseca ranije je isto tako sa Bojanom u paru nadigrala Kanadjanke. Ima ona tu drskost i tenisku pamet. Medjutim, fizicke predispozicije joj ne dozvoljavaju da dodje do vrha. Ipak, danas je sve svoje vrline jako dobro iskoristila. Ne pokusava ono sto ne moze. Servis gleda samo da ubaci. Ma, jako pametno odigrano. Svaka cast.

Druga nedelja GS turnira za malu Aleksandru. :clap:
Korisnikov avatar
By Em..
Da dodam: zbog ovakvih stvari volim sport. Ne zbog toga sto zelim da "objasnimo dusmanima", vec zbog toga sto je sport "igra u kojoj David ima sanse protiv Golijata", da citiram Andrejku. Mnogo sam naucila od spotista. I danas ucim. I sama sam na krilima tudjih velikih pobeda uspevala da izvedem mnoge preokrete u zivotu. U situaciji sam da "gubim 0:5 od Federera", (da se izrazim u duhu teme, da ne bude potpuni off) ali shvatim jako vaznu stvar - jos se igra.

Divim se tim mladim ljudima.

Izvinjavam se zbog serije postova.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kruniceva dobila prvi set, iako je imala dva brejka manjka. Steta za ovaj gem u drugom setu.
By objektivni_navijac
1000-ta pobjeda! :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Što volim kad sam u pravu..Nole majstore... :clap:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Sada neka se Vilander lepo sagne Djokovicu i prestane da ga komentarise jer Nole pripada boljoj grupi tenisera...

Bravo Nole majstore :D
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]