Teme o ostalim sportovima
By surda
djokonda napisao:Vrhunski SB, sve je imao...obrte, maestralnog Brejdija i nenadanog heroja, malog Batlera.
+1
Samo mi nikako ne ide u glavu zadnji napad na 1 jard od m zone...
Korisnikov avatar
By djokonda
surda napisao:
djokonda napisao:Vrhunski SB, sve je imao...obrte, maestralnog Brejdija i nenadanog heroja, malog Batlera.
+1
Samo mi nikako ne ide u glavu zadnji napad na 1 jard od m zone...
Jbm li ga...previše su sreće imali ove godine. Onoliko sreće protiv GB-a nisam video nikada, pa sada ono hvatanje na minut pred kraja...već sam video helmet catch 2 u verziji knee catch...da su dobili ovo previše bi surovo bilo prema Belčiku i Brejdiju. Bez obzira na play call odlična reakcija Batlera i više nego zaslužena pobeda NE-a.

EDIT: ovaj intersepšn Batlera je verovatno najbolji defanzivni potez ikada
Korisnikov avatar
By Poska
Срећом нисам одиграо, иначе бих изгубио паре. Нисам ни гледао искрено, али честитке освајачу :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Grobar1971 napisao:Ajmo prognoze malo i ko za koga navija u nedelju.

Ja za duet BB i očekujem čupavu tekmu, jer prošla je bila nezanimljiva.
Sve sam pogodio. Nije moglo biti čupavije :D
Korisnikov avatar
By Jomer
jbg bio sam ubedjen da Sijetl uzima sto zbog preokreta protiv GB sto zbog odbrane, NE zasluzeno osvojio, Tomica usao u istoriju, mislim da ce oni gotovo sigurno igrati jos neki SB u narednim godinama, jbt Gronko ima samo 25 :shock: i to ce uz Edelmana biti ozbiljan tas na vagi NE, i ovaj PO je bio prava propaganda NFL
Korisnikov avatar
By djokonda
Jomer napisao:jbg bio sam ubedjen da Sijetl uzima sto zbog preokreta protiv GB sto zbog odbrane, NE zasluzeno osvojio, Tomica usao u istoriju, mislim da ce oni gotovo sigurno igrati jos neki SB u narednim godinama, jbt Gronko ima samo 25 :shock: i to ce uz Edelmana biti ozbiljan tas na vagi NE, i ovaj PO je bio prava propaganda NFL
Pa sve zavisi od toga koliko će još Tomica da igra...on je tu jedini mator, ostatak ekipe je dosta mlad...praktično svi ključni igrači osim Vilforka.
Korisnikov avatar
By Drex
možda bi se mogli malo osvrnuti na ovu presudu Hernandezu. Ja sam poslednji put baš intenzivno pratio NFL sezonu baš kada je Beličik počeo forsirati onaj inovativni double tight end napad sa njim i Gronkom, i stvarno pamtim Arona kao zvezdu u usponu, čoveka koji će biti jedan od oslonaca kandidata za titulu...

Sve ovo što se izdešavalo je sranje, ali moram priznati da sam očekivao blažu kaznu. I pošto mi kao narod (jbga, s razlogom) često volimo da se osvrćemo na loše primere iz Američkog života, kulture, politike itd, red je da nekad iznesemo i pozitivne stvari.

Kad pogledam kako se kod nas lako iz tvorze izvlače svakojaki hohštapleri, dileri, kriminalci i ubice, a i pre toga kako tužilaštva fušere u svom radu, nekako ti stvarno dođe drago kada vidiš kako se tamo negde izriču kazne "ni po babu ni po stričevima" nezavisno od bilo kakvih potencijalno olakšavajućih faktora. Žao mi je Hernandeza, ali realno, treba da trune.

Malo mi je čudno da ovaj slučaj nije izazvao malo veću pažnju medija, ali Amerikanci su očigledno ovu temu izgustirali sa O Džejom, pa ne vole da se ponavljaju.
Korisnikov avatar
By Jomer
koji ovo sklop, imas sve u zivotu i tako sve bacis, njemu ne presotaje ili samoubistvo ili neko bezanje ali to je nemoguce koliko sam procitao smestice ga u jedan od najobezbednjenijih zatvora u Americi, jedina pogodnost veca celija i TV
Korisnikov avatar
By djokonda
Drex napisao:možda bi se mogli malo osvrnuti na ovu presudu Hernandezu. Ja sam poslednji put baš intenzivno pratio NFL sezonu baš kada je Beličik počeo forsirati onaj inovativni double tight end napad sa njim i Gronkom, i stvarno pamtim Arona kao zvezdu u usponu, čoveka koji će biti jedan od oslonaca kandidata za titulu...

Sve ovo što se izdešavalo je sranje, ali moram priznati da sam očekivao blažu kaznu. I pošto mi kao narod (jbga, s razlogom) često volimo da se osvrćemo na loše primere iz Američkog života, kulture, politike itd, red je da nekad iznesemo i pozitivne stvari.

Kad pogledam kako se kod nas lako iz tvorze izvlače svakojaki hohštapleri, dileri, kriminalci i ubice, a i pre toga kako tužilaštva fušere u svom radu, nekako ti stvarno dođe drago kada vidiš kako se tamo negde izriču kazne "ni po babu ni po stričevima" nezavisno od bilo kakvih potencijalno olakšavajućih faktora. Žao mi je Hernandeza, ali realno, treba da trune.

Malo mi je čudno da ovaj slučaj nije izazvao malo veću pažnju medija, ali Amerikanci su očigledno ovu temu izgustirali sa O Džejom, pa ne vole da se ponavljaju.
Ako hoćeš takvu politiku u Srbiji postoji način za to...outsource-uj postojeće zatvore, daj ih na upravljanje G4S-u i sličnim firmama i ugovaraj kapacitete. Te firme će onda uložiti u pravosudni sistem i lobiraće za strožiju kaznenu politiku sudova što će dovesti do potrebe da se grade novi zatvori koji će se graditi davanjem koncesija firmama poput G4S. Biznis.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 54
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]