Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zek sta je bre ovo?Nesto rano kritikujes,a mec nije tada bio ni zavrsen.Evidento je da se Ivanovic u reprezentaciji ne trudi i vrlo moguce je da izleti iz prve postave,dok posle ovog meca vrata prvih 11 za Bambi Tosica treba da budu zatvorena,a moze da bude na klupi.Toliki sebicluk i losa realizacija je nedopustljiva.
Tadic,Djuricic,Nastasic,Kolarov napred,a ne nazad,Djordjevic dobri.Ostali nista posebno ili se uklopili u prosek.Basta gol
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Zek sta je bre ovo?Nesto rano kritikujes,a mec nije tada bio ni zavrsen.Evidento je da se Ivanovic u reprezentaciji ne trudi i vrlo moguce je da izleti iz prve postave,dok posle ovog meca vrata prvih 11 za Bambi Tosica treba da budu zatvorena,a moze da bude na klupi.Toliki sebicluk i losa realizacija je nedopustljiva.
Tadic,Djuricic,Nastasic,Kolarov napred,a ne nazad,Djordjevic dobri.Ostali nista posebno ili se uklopili u prosek.Basta gol
Bane se ne trudi!? Jesi ti normalan, da ga Miha nije napusio ni krivog ni duznog posle Belgije, mi se ne bismo je*ali sa MKD i izgubili. On je na bitnim utakmicama pokazao ko je i sta je, ima pravo da statira protiv jednog Kipra, kao i Kolarov. Ovo su utakmice za mladje, poput Djuricica, Djordjevica, Djurdjica...
Korisnikov avatar
By Zex88
Miha je napusio opet njih dvojicu i pre Kipra..
Opet ih je indirektno optuzio za Belgiju.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pun mi je k... vise "juznoamerickih Bogova fudbala" nek se svi nose u tri lepe!Zato i ne pratim FK vec vise od godinu dana!
Ni vas cirkus nije nista bolji.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Miha je napusio opet njih dvojicu i pre Kipra..
Opet ih je indirektno optuzio za Belgiju.
I on ih napusi sto kao trener i ima pravo,a njih dvojica se zajebavaju.Kolarov ode napred i ne vrati se,a Ivanovic pusta igraca u kaznenom :doh:
Korisnikov avatar
By Zex88
Citaj,PRE KIPRA!
By skeva
Ako su mu to taktike da oni igraju bolje nisu mu upalile :)
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]