Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
vratio se :D
vamos tamos iz najboljih dana
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako sam popizdeo!!! Na svakoj kljucnoj lopti je pravio kikseve kao najgori pocetnik!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!
Korisnikov avatar
By Jomer
ja mislim da njemu vise nema povratka, mozda osvoji jos neku medalju na OI 2016, mozda osvoji neki masters(nadam se sinsinati) i to je to, mentalno on je sa GS zavrsio ovo mu je valjda 3 ili 4 vezano finale GS kako je izgubio
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:ja mislim da njemu vise nema povratka, mozda osvoji jos neku medalju na OI 2016, mozda osvoji neki masters(nadam se sinsinati) i to je to, mentalno on je sa GS zavrsio ovo mu je valjda 3 ili 4 vezano finale GS kako je izgubio
Ma jok,daleko od toga.. Nije on Ana Ivanovic.. Ocekujem ga vec pravog na americkoj turneji..
Korisnikov avatar
By Jomer
ne znam zeks , ako gledas Federera, Djokovicu je u prime ostalo jos 2 godine, sve posle toga ide nizbrdo, ja nesto cisto sumnjam da on moze u te dve godine da dodje do jos nekog GS, Nadal je robot, Marej je postao enigma u zavrsnicama, dolaze neki novi klinci, a psiha posle nekoliko vezanih izgubljenih GS finala je u minus fazi
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:ne znam zeks , ako gledas Federera, Djokovicu je u prime ostalo jos 2 godine, sve posle toga ide nizbrdo, ja nesto cisto sumnjam da on moze u te dve godine da dodje do jos nekog GS, Nadal je robot, Marej je postao enigma u zavrsnicama, dolaze neki novi klinci, a psiha posle nekoliko vezanih izgubljenih GS finala je u minus fazi
Neki novi klinci su drva..Mozda nesto bude od Dimitrova,ali veliko mozda..Raonic klasican pucac..Ostalo,ic ne valja.. Jeste vezao tri poraza,ali verujem da ce da se vrati nikad jaci. :)
Korisnikov avatar
By lowone
Bilo je previse vruce pa nije mogao da igra, uvek ta vrucina majku mu...
Korisnikov avatar
By Zex88
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Vrucina nije bila problem..Jos od meca sa Gulbisom mu je zdravlje naruseno..A to nije razlog zasto je izgubio..A reakcija publike i Nadala i oni silni aplauzi govore sve..
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovako se cene pravi sampioni..

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Loki
Zex88 napisao: Neki novi klinci su drva..Mozda nesto bude od Dimitrova,ali veliko mozda..Raonic klasican pucac..Ostalo,ic ne valja.. Jeste vezao tri poraza,ali verujem da ce da se vrati nikad jaci. :)
Raonic i Dimitrov su dostigli svoj maksimum, tesko da ce neko od njih dvojice dalje od 1/4 GS ( i to je ? ). RAonic u solidnoj formi. Wimbldon bi trebao da odgovara njegovom stilu igre, mada do sada nije prosao drugo kolo.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]